IZNENAĐENJE

SRBIN "PREVARIO" EKSPERTA KOJI NIKAD NE GREŠI: Doktor za transfere omanuo, OBRT kom se niko nije nadao!

Autor Milutin Vujičić

Po svemu sudeći Ivan Ilić neće preći u redove Olimpika iz Marseja.

Izvor: MN Press/YouTube/Fabrizio Romano/Screenshot

Poznati italijanski novinar Fabricio Romano, koji je poznat po tome da nikada ne greši kada su u pitanju vesti o transferima, napravio je kiks sa srpskim fudbalerom Ivanom Ilićem. Romano je objavio da 23. januara da Olimpik Marsej završava poslednje finese oko transfera Ilića i da je ostalo još samo da odradi medicinske preglede krajem nedelje, međutim došlo je do neočekivanog preokreta.

U "rat" oko Ivana Ilića uključio se Torino i po svemu sudeći - pobedio je. Tako će Ilić ostati u Italiji i posle ove zime, pošto se dogovor sa čuvenim francuskim klubom iskomplikovao.

"U Torinu su samouvereni da će preoteti Ivana Ilića - Olimpik Marsej je imao dogovor sa klubom i igračem, ali sada bi Ilić mogao da se predomisli. Torino želi da odmah kupi Ilića, a ne u julu kako je Marsej već dogovorio sa Veronom", naveo je Italijan kome se ovakvi "kiksevi" retko dešavaju, međutim još jednom je pokazano, kao i u slučaju Arnoa Danžume, da je "prelazni rok živa stvar" i da su preokreti mogući.

Ivan Ilić je inače ponikao u Crvenoj zvezdi, ali se i pre zvaničnog debija na "Marakani" dogovorio da u "paketu sa bratom Lukom" pređe u Mančester siti. Nije dobio šansu u Engleskoj, ali jeste u Veroni gde je odigrao do sada 76 utakmica i postigao pet golova, a ima i šest asistencija.