Kad će biti vreme?

DA LI SE PARTIZANOV KAPITEN VRAĆA IZ RUSIJE?! Nije igrao protiv crno-belih, pa stao pred kamere - ovako stoje stvari!

Autor Dušan Ninković

Iskusni Saša Zdjlear propustio meč Partizana i CSKA, a onda otkrio da želi da još jednom obuče crno-beli dres.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Partizana privode kraju pripreme za prolećni deo sezone u Superligi i Konferencijskoj ligi, a dok su se spremali za izazove koji ih čekaju imali su priliku da se sretnu sa nekadašnjim kapitenom. Vezni fudbaler Saša Zdjelar nije bio u konkurneciji za prijateljski susret CSKA iz Moskve i Partizana (2:1), ali je odgledao meč u Turskoj koji su igrali njegov sadašnji i bivši klub.

Nekadašnji kapiten tima iz Humske govorio je nakon susreta o utakmici koju je ispratio. Prvo o samom meču, koji je analizirao i u kojem je "priželjkivao" remi, a zatim i o temi koja zanima svakog navijača Partizana. Zdjelar je nagovestio da će se u budućnosti vratiti u Humsku, gde je bio nezamenjiv šraf mašinerije kojom je tokom njegovog mandata upravljalo nekoliko trenera.

"Pre svega ovo je prijateljska utakmica između dva bratska kluba, prava provera za obe ekipe. U jednom momentu sam rekaa da je 1:1 dobar rezultat, na kraju je CSKA dao gol za pobedu. Imamo još mnogo da treniramo i da radimo ovde", rekao je Zdjelar u analizi utakmice.

Bivši fudbaler OFK Beograda i Olimpijakosa prvo je u crno-belom dresu igrao kao pozajmljeni igrač tima iz Pireja, a zatim ga je Partizan otkupio od Grka. Ispostavilo se da je to bio pravi potez jer je u Humskoj proveo više od četiri godine. U tom periodu odigrao je 197 mečeva za Partizan, uz šest postignutih golova, 22 asistencije i dva trofeja u Kupu Srbije.

 "Početak kao i svaki je težak, trebalo je malo vremen da se naviknem na novi život, ligu, državu, brzo su me prihvatili ljudi u klubu i navijači, zadovoljan sam, nadam se da ću nastaviti da idem dalje. Pratim Partizan naravno, svaku utakmicu. Za mene je Partizan uvek Partizan, počeo je sezonu na malo lošiji način, pa se ekipa podigla, napravila iskorak, prošla dalje, igrala je dobro na dva fronta, očekuje ih težak deo prvenstva. Želim im svu sreću i da na kraju slave. Imam puno planova, nemam neku želju, da što više pokažem u CSKA, da napravim ime kao u Partizanu. Povratak u Partizan je uvek opcija, ali ne uskoro. Želim da vidim koliko mogu da dostignem i to su moji ciljevi", zaključio je borbeni vezni fudbaler.