Bum

HRVAT "OTEO" SRBINA - PROPAO TRANSFER U POSLEDNJEM TRENUTKU: Najbolji na svetu MORAO da prizna grešku zbog Ivana!

Autor Mladen Šolak

Bomba iz Italije - Ivan Ilić ima novi tim.

Izvor: Profimedia

Srpski reprezentativac Ivan Ilić ipak prelazi u Torino, a ne u Olimpik Marsej! Kao bomba odjeknula je vest prethodnih dana da će sjajni vezista pojačati bivšeg šampiona Evrope, a sada je najpoznatiji fudbalski novinar Fabricio Romano potvrdio sasvim suprotnu informaciju!

"Ivavn Ilić će proći lekarske predloge kao novi igrač Torina u subotu - on je 'otet' nakon što je Olimpik Marsej napustio pregovore, iako je dogovor bio postignut danima unazad", objavio je Romano u petak uveče i tako priznao da nije bio u pravu kada je praktično ozvaničio Ivanovu selidbu u Francusku.

Ilić će ipak ostati u Seriji A,gde od 2020. igra za Veronu, u koju je došao najpre kao pozajmljen igrač Mančester sitija, a potom ga je klub otkupio za 7,5 miliona evra. U ovom trenutku, nekadašnji đak Crvene zvezde procenjen je na 13 miliona i s obzirom na to kako igra, odličnom centralnom vezisti će cena samo rasti u narednim sezonama.

Ivan će u Torinu igrati sa "pola srpske reprezentacije", jer su u tom timu i Nemanja Radonjić, Vanja Milinković-Savić, Saša Lukić, trener je Ivan Jurić, koji je očigledno silno želeo da dovede mladog Nišliju, a tu je i napadač hrvatske reprezentacije Nikola Vlašić. Navodno će "bikovi" dobiti Ilić za 15 miliona evra.