Fudbal

JOŠ JEDAN SRBIN U PREMIJER LIGI! Saša došao kod Mitra, pa se odmah oglasio!

Autor Nemanja Stanojčić

Saša Lukić i zvanično je potpisao ugovor sa Fulamom i pridružio se Aleksandru Mitroviću.

Izvor: MN Press

Saša Lukić (26) novi je fudbaler Fulama! Potpisao je ugovor na četiri i po godine sa engleskim klubom, uz mogućnost produžetka saradnje na još 12 meseci. Torino je dobio 10 miliona evra na ime obeštećenja. Na taj način Aleksandar Mitrović dobio je srpsko društvo u prestonici Engleske.

Jasno je i da je Mitrović imao uticaj u ovom transferu, a sada će se srpski jezik još više pričati u Londonu. "Presrećan sam što sam došao i što ću biti deo ekipe. Jedva čekam da počnem i da upoznam trenera Silvu, saigrače, stručni štab. Radujem se treninzima. Gledao sam mečeve ekipe, igraju dobro, imaju dobar tim i veliku istoriju", rekao je Lukić.

Nije propustio priliku da spomene sunarodnika. "Mnogo dobrih igrača je igralo za ovaj klub i prošlo je mnogo sjajnih igrača, poput mog sunarodnika Mitrovića", poručio je Lukić. Njih dvojica su igrali u Partizanu, ali ne u isto vreme.

Posle svega toga je imao i kratku video poruku za navjiače. "Zdravo ljudi, Saša je ovde. Srećan sam što sam došao, jedva čekam da počnemo. Idemo Fulam", kazao je Lukić.