Fudbal

NIKOLA DEBITOVAO ZA SRBIJU, PA OTIŠAO NA ZAPAD! Novi klub ga već predstavio - "Čisti centarfor, dešnjak"

Autor Mladen Šolak

Potvrđen je transfer Nikole Štulića iz Radničkog iz Niša u Belgiju.

Izvor: MN Press

Napadač Radničkog iz Niša Nikola Štulić otišao je u belgijski Šarlroa, zvanično je potvrđeno. Njegov novi tim potvrdio je dolazak bivšeg đaka Partizana, koji je na Čair stigao pre tačno godinu dana i za Nišlije postigao 12 golova na 37 nastupa. Talentovani centarfor iz Sremske Mitrovice ovog januara je debitovao za "A" reprezentaciju na prijateljskoj utakmici protiv reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država u Los Anđelesu, a nakon nje se nije dugo zadržao na Čairu, jer se njegov novi klub već oglasio.

"Sporting Šarlroa i nišli Radnički postigli su dogovor oko transfera Nikole Štulića, potpisao je ugovor do juna 2026", objavio je Šarlroa, uz podsećanje da je bio asistent na utakmici za Srbiju. Takođe, Belgijanci su naveli da je 188 centimetara visoki špic "eksplodirao" u Nišu, gde je dobio prostor i iskoristio minutažu da se nametne. "Čisti centarfor, dešnjak, Nikola Štulić pojačaće napad Zebri u narednim sezonama", objavio je njegov klub u poruci dobrodošlice.

Štulićev novi tim trenutno zauzima 11. poziciju na tabeli Jupiler Pro lige, a saigrač će mu biti bivši mladi reprezentativac Švajcarske srpskih korena, Stefan Knežević (26).