Neverovatno

MBAPE SE BRUKAO - NAJGORIH 20 MINUTA U KARIJERI! Golman mu skinuo 2 PENALA, a to nije bilo najgore što je doživeo!

Autor Mladen Šolak

Kilijan Mbape nizao promašaje zbog kojih je ceo svet ostao u šoku.

Izvor: TV Arena sport

Najbolji francuski fudbaler Kilijan Mbape obrukao se kao malo kada u karijeri! U prvenstvenoj utakmici protiv Monpeljea golman Benžaman Lekomt odbranio mu je dva penala u dva minuta, a onda je napadač Pari Sen Žermena tačno sa pet metara promašio nebranjeni gol. Neverovatno.

Izvor: TV Arena sport

Sanjaće Mbape ove noći Lekomta (31), bivšeg golmana Lorijena, Monpeljea, Monaka, Atletiko Madrida, Espanjola... Bivši mladi reprezentativac Francuske uspeo je da "uđe u glavu" zvezdi Pari Sen Žermena, kojoj se utakmica brzo pretvorila u košmar. Mbape je u 20. minutu tražio od sudije da mu pomogne lekar zbog povrede, a onda je u 21. minutu morao da izađe jer nije mogao da nastavi. Umesto njega je ušao Ugo Ekitike (20), a as PSŽ-a će se teško setiti gorih 20 minuta na jednoj utakmici u profesionalnoj karijeri. 

Da situacija bude još konfuznija po Parižane, teren je zajedno sa Mbapeom napustio i defanzivac Serhio Ramos, ustupivši svoje mesto Renatu Sančezu. Desetak minuta kasnije, Parižani su se uzalud obradovali, jer je u 35. minutu poništen gol Lionela Mesija zbog ofsajda... Malo ko je očekivao da će favorit imati ovolike muke na gostovanju 14. timu na tabeli Lige 1.