Neverovatno...

POZNATI FUDBALER PRAVIO HAOS, SAIGRAČI GLEDALI U NEVERICI: Trener ga "ohladio", on divljao pred celim svetom! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Poznati fudbaler napravio haos na klupi za rezerve jer je trener odlučio da ga ne uvede u igru.

Izvor: Twitter/simpraisa/printscreen

Poznati čileanski fudbaler Arturo Vidal (35) prošarao je veliku karijeru igranjem u velikim evropskim klubovima, osvajanjem trofeja i skandalima, a jedan od njih napravio je i u poznim igračkim godinama. Iako bi ljudi njegovog iskustva trebalo bolje da se ponašaju, vidal nije bio pravi primer mlađim saigračima u ekipi Flamenga. On je na meču šampionata Karioka protiv Boaviste napravio veoma ružan gest na klupi za rezerve.

Iskusni vezni fudbaler vratio se sa zagrevanja i seo na upražnjeno mesto na klupi, a kada je shvatio da neće biti poslat u igru jer trener ima drugačije zamisli, počeo je da besni. Čini se da je prvo bacio flašicu sa vodom, a zatim kopačkom počeo da udara u deo klupe koji se nalazio pored njega. Sve ovo izazvalo je šok Vidalovih saigrača, koji su u neverici gledali ka njemu. Pogledajte kako je to izgledalo:

Inače, Arturo Vidal se u julu 2022. godine vratio u Južnu Ameriku i potpisao za velikana brazilskog fudbala, nakon veoma uspešne karijere u Evropi. Seniorski staž počeo je još davne 2005. godine igrajući za Kolo-Kolo u rodnoj zemlji, a zatim su se nizali Bajer Leverkuzen, Juventus, Bajern Minhen, Barselona i Inter. U evropskom fudbalu osvojio je čak 18 trofeja, a bio je šampion zemlje sa svim ekipama u kojima je igrao osim Bajera iz Leverkuzena.