Fudbal

ZVEZDIN DRES, BROJ 11 I PODIGNUTA KRAGNA: Ovako će se na "Marakani" oprostiti od Siniše Mihajlovića!

Autor Mladen Šolak

Crvena zvezda se oglasila pred emotivno veče na stadionu "Rajko Mitić"

Izvor: YouTube/Crvena zvezda

Crvena zvezda pozvala je navijače na utakmicu protiv Vojvodine, na kojoj će se oprostiti od Siniše Mihajlovića, legende preminule u Rimu u decembru, posle duge borbe sa teškom bolešću. Ulaz na stadion biće besplatan, a navijači će moći da dobiju "retro" dizajniranu kartu, kao uspomenu na meč koji će biti odigran u čast velikog Mihe.

"Iako je prisustvo dostupno svima i ulaznice nisu obavezne, naš klub će omogućiti karte svim navijačima koji žele da zadrže uspomenu na duel Crvene zvezde i Vojvodine u znak i sećanje na Sinišu Mihajlovića. Ulaznica se neće previše razlikovati od standardne te će pored naziva stadiona, imena protivnika, datuma stajati i naziv tribine. Na mestu predviđenom za cenu biće istaknut natpis 'Taj osećaj naš'. Na taj način svi navijači će biti u prilici da poseduju ulaznicu sa meča koji će ostati upisan u čast i slavu Siniše Mihajlovića", saopštio je klub.

Takođe, Zvezda je objavila i promotivni spot na kojem se vidi jedan fudbaler u dresu Siniše Mihajlovića, sa njegovom "jedanaesticom" na leđima i "osmicom" na štucni, uz neizostavan detalj - podignutom kragnom, baš u Mihinom stilu. Uz to, spremna je i koreografija u čast Siniše Mihajlovića.

Crvena zvezda Siniša Mihajlović oproštaj
Izvor: YouTube/Crvena zvezda