Hit

DELIO NAM JE "PACKE" NA TRENINGU, PA ONDA NA VEČERU! Hit priča srpskog reprezentativca: Krenuli mi ćevapi napolje!

Autor Nikola Lalović

Gojko Kačar prisetio se svog druženja sa Emirom Spahićem u Nemačkoj i setio se nekih neverovatnih scena.

Izvor: Profimedia

Nekadašnji reprezentativac Srbije i bivši fudbaler Herte i HSV-a Gojko Kačar prisetio se svojih dana iz Nemačke i nekadašnjeg kapitena reprezentacije Bosne i Hercegovine Emira Spahića. Iskusni štoper je došao nakon svađe u Bajeru iz Leverkuzena i odmah je zaveo red u Hamburgu.

Ipak, neki igrači su imali "popust", a drugi su morali da trpe "packe" koje je redovno delio na treninzima. 

"Emir je došao u mojoj poslednjoj godini u Hamburgu i došao je kao klasičan "bed boj" iz Leverkuzena jer je napravio neki problem s obezbeđenje. Uvek je bio strog prema svima, osim prema nama 'jugovićima'. Bio je tu Olić, Kostić, Badelj, ja. Mi smo uvek bili zajedno, prema nama je bio dobar, ali ostatak ekipe nije voleo. Odražavalo se to 'roditeljskim packama', ali niko nije smeo da ga prijavi treneru", prisetio se Kačar. 

A onda se prisetio nekadašnji reprezentativac Srbije utakmice u Kelnu kada je HSV gostovao, a Spahić je celu ekipu izveo na ručak. 

"Rekao nam je: 'Nemojte danas da ručate, idemo kod mog druga na ručak'. Došli mi tamo, njegovi prijatelji izneli pite, ćevape... Ubili smo se od jela. Uveče igramo, ja ga slušam, levo, desno, izađi zatvori...Odjednom ga ne čujem. Pitam ga: Gde si? Kaže on: 'Nemoj ništa da mi govoriš, ćevapi su mi skoro izašli", ispričao je Kačar. 

On je nakon HSV-a zaigrao za Serezo Osaku, potom se vratio u Nemačku i nastupao za Augzburg, a igračku karijeru završio je u Anortozisu iz Famaguste.