OVAKO JE TO BILO

MIHINI SINOVI PODIGLI DRES I OTIŠLI DO SEVERA: Emotivna scena na Marakani, oproštaj od Siniše Mihajlovića! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Crvena zvezda i Vojvodina oprostili su se od Siniše Mihajlovića danas na "Marakani". Tu su bili i njegovi sinovi Nikolas i Dušan.

Izvor: MN Press

Legendarni srpski fudbaler Siniša Mihajlović preminuo je sredinom decembra, a Crvena zvezda i Vojvodina ga ne zaboravljaju. Uoči prvog meča prolećnog dela sezone u Superligi između beogradskih i novosadskih crveno-belih na "Marakani" organizovan je poseban oproštaj od Mihajlovića, fudbalera koji je ostavio izuzetan trag u istoriji oba kluba. Sa Vojvodinom je bio šampion 1989. godine, da bi u Crvenoj zvezdi osvojio sve - uključujući Kup evropskih šampiona i Svetsko klupsko prvenstvo.

Uoči meča na terenu smo videli specjalan performans u čast Siniše Mihajlovića, dok su na atletskoj stazi bili njegovi prijatelji, bivši saigrači poput Dragiše Binića i Stevana Stojanovića, dok je meč počeo i minutom ćutanja.

Pored njih, na stadionu su bili i sinovi Siniše Mihajlovića (Dušan i Nikolas), odnosno njegov rođeni brat Dražen. Nažalost, zbog privatnih obaveza na stadionu nisu bili kćerke Viktorija i Virdžinija, supruga Arijana i drugi sin Miroslav. Dušan i Nikolas su dobili prigodne poklone od dva kluba, a potom su sa očevim dresom iz Crvene zvezde krenuli ka severnoj tribini gde su ih navijači pozdravili gromoglasnim aplauzom.

Pogledajte fotografije sa "Marakane" na kome su se navijači, porodica i prijatelji oprostili od Siniše Mihajlovića: