PAMTI

MIHINU UDOVICU GANULE SLIKE SA MARAKANE: Na srpskom se javila na Instagramu, Zvezda je oduševila! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Arijana Mihajlović oglasila se na Instagramu povodom oproštaja Crvene zvezde od Siniše.

Izvor: Instagram/screenshot/ariannamihajlovic

Crvena zvezda i Vojvodina oprostili su se danas od legendarnog srpskog fudbalera i trenera Siniše Mihajlovića na "Marakani". Na tribinama koreografija, na dresovima Mihina fotografija, a na terenu specijalan performans u njegovu čast. U to ime uoči utakmice videli smo i Mihine sinove, Nikolasa i Dušana, koji su dobili prigodne poklone, pa sa očevim dresom otišli do severne tribine gde su ih pozdravili navijači.

Nažalost, Mihajlovićeva udovica Arijana bila je sprečena da dođe (kao i kćerke Viktorija i Virdžinija, odnosno sin Miroslav), ali se zato oglasila na Instagramu i pozdravila lep gest Crvene zvezde.

Uoči utakmice na "Marakani" zvanično je potvrđeno da će VIP loža na zapadnoj tribini nositi ime Siniše Mihajlovića, što je Arijanu izuzetno obradovalo. Kratko se oglasila na društvenim mrežama i napisala "hvala", dok je naravno ispratila i sve što se dešavalo uoči utakmice Crvene zvezde i Vojvodine.

Pogledajte kako je danas na stadionu Crvene zvezde organizovan oproštaj od Siniše Mihajlovića koji je sredinom decembra izgubio bitku sa leukemijom.