Iskreno!

NEKO U ZVEZDI JE POTROŠIO KREDIT - MILOJEVIĆ BESAN ZBOG IGRE ŠAMPIONA: "Nek se zapitaju, stalno smo DUŽNI navijačima!"

Autor Dušan Ninković

Trener Crvene zvezde u prvoj izjavi nakon meča otkrio probleme, a zatim progovorio i o navijačima.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde nisu upisali trijumf na prolećnoj premijeri. U meču koji je bio posvećen Siniši Mihajloviću aktuelni šampion remizirao je protiv Vojvodine (1:1), a svoje utiske o ovoj utakmici odmah nakon meča izneo je trener Miloš Milojević, talentovani stručnjak koji sedi na klupi crveno-belih.

On je odmah nakon meča otkrio probleme koje je Crvena zvezda imala na ovom meču. Čini se da su neki igrači na koje je danas računao potrošili ozbiljan deo kredita koji su imali kod njega!

"Falilo je da damo gol. Stvorili smo pregršt šansi, posebno u 15 minuta, ali u fudbalu kad ne date gol budete kažnjeni. Nisam zadovoljan u globalu, rastrzana utakmica, mnogo igrača bi moglo da se zapita gde je problem. Neću odgovoriti koji su to igrači, to je interno. Zvezdin dres je težak, očekuje se najviše. Fokus je mnogo bitan, on razlikuje pravu ekipe od one koja nije prava", rekao je Milojević ispred kamera televizije "Arena sport".

Milojević je u prvim minutima nakon meča dao još jednu izjavu, u kojoj se osvrnuo na navijače. Po rečima trenera koji je svojevremeno deo fudbalske karijere proveo u mlađim kategorijama Zvezde, navijači crveno-belih ostali su uskraćeni. Njemu je žao jer nakon ovakvog meča oseća da im je ekipa ostala dužna!

"Neke stvari se ponavljaju, jer stalno pricamo o tome i to igračima uđe u glavu i postane mentalni problem. Radimo na treningu i pokušavamo da ispravimo, jer drugog leka nema. Svakako je bila emotivna, ali i rastrzana utakmica, prva prolećna. Žao mi je navijača i žao mi je što nismo postigli više golova. Imam osećaj da stalno ostajemo dužni navijačima, jer nas redovno podržavaju i nadam se da ćemo to promeniti", dodao je za klupski sajt Milojević i dodao: "Naredne nedelje nas očekuje utakmica protiv Voždovca, sasvim drugačija od ove, veštačka trava, a na nama je da se spremimo što bolje i vratimo brejk koji smo ispustili večeras."

Crvena zvezda će protiv "Zmajeva" tražiti prvu prolećnu pobedu, a eventualni kiks i u drugoj rundu u 2023. godini dodatno bi zakomplikovao situaciju na tabeli. Posle 20. kola Partizan bi mogao da priđe na osam bodova zaostatka za najvećim rivalom, a svaki sledeći kiks crveno-belih bi davao novu energiju ekipi Gordana Petrića da se bori za šampionsku titulu i Ligu šampiona.