LEPO!

BUM! POSLASTICA ZA MESIJA, DAO JE "MILION" OVAKVIH GOLOVA: Stoji u mestu, statira, a onda raspali za aplauze!

Autor Milutin Vujičić

Argentinski napadač Lionel Mesi pokazao je još jednom da mu nema ravnog.

Izvor: Profimedia

Pari Sen Žermen je posle preokreta pobedio Tuluz 2:1 (1:1) i tako zadržao dvocifrenu prednost u odnosu na Olimpik iz Marseja, a na tome trener Kristof Galtije može da zahvali Lionelu Mesiju. Najbolji fudbaler svih vremena još jednom je pokazao koliko malo prostora mu treba i golom iz 58. minuta podsetio je na najslavnije dane iz Barselone, kada je redovno sa ivice kaznenog prostora izluđivao golmane.

Tuluz je vodio od 20. minuta golom Van de Bumena, da bi Ašraf Hakimi u 38. izjednačio, a potom dvadesetak minuta kasnije i asitirao Lionelu Mesiju za gol kod koga Maksim Dupe nije mogao ništa.

Bila je to dugačka akcija Pari sen Žermena tokom koje je Mesi samo statirao, a onda kada je Hakimi krenuo u sredinu, aktivirao se na vreme i samo udario po lopti. Bio je to savršeno precizan udarac sa vrha kapice koji je prošao kroz gusti blok fudbalera Tuluza i završio u mreži Dupea. Pogledajte kako je to izgledalo:


Loša vest za PSŽ uoči mečeva sa Bajernom u osmini finala Lige šampiona je da se povredio i Renato Sančez, tako da je "bolnica" u Parizu dobila još jednog pacijenta. Od ranije su povređeni Ramos, Nejmar, Mbape, Mukijele i Kimpembe... Videćemo ko od njih će se vratiti do Bajerna, ali već se zna da to neće biti Mbape.