UŽASAN KAO GUBITNIK

NEĆU DA TI ODGOVORIM, ZNAŠ TI ZAŠTO! Klop se SVAĐAO sa novinarom posle debakla: Nije bilo 3:0, nego 2:0!

Autor Milutin Vujičić

Jirgen Klop je još jednom pokazao da ne zna da se ponaša kada gubi.

Izvor: YouTube/TheAnfieldTalk/Screenshot

Liverpul igra katastrofalno ove sezone i teško je i ući u srž problema koji drma Klopov tim. Sedmi poraz ove sezone doživeli su na gostovanju Vulverhemptonu (3:0), a posle svega menadžer "redsa" je bio veoma nervozan i još jednom je otkrio svoje pravo lice koje ispliva na površinu nakon lošeg rezultata. Dok ide dobro, Klop je nasmejan, čio i vedar, dok čim izbiju prvi problemi - nemački trener počne da se svađa sa svima i bude veoma neprijatan.

Tako je bilo i nakon "šamara" koji mu je udario Đulen Lopetegi, tako da je Jirgen Klop nevoljno odgovarao na pitanja novinara, a jednom od njih nije hteo ni da odgovori jer mu se "ranije zamerio" u tekstovima.

Dok je novinar Džejms Pirs iz "Atletika" postavljao pitanje o problemu mentaliteta koji Liverpul ima ove sezone kada "ulazi" u utakmicu, Klop nije ni slušao i samo je čekao da završi da bi ga obavestio da neće odgovoriti: "Teško mi je da pričam sa tobom, da budem sto odsto iskren, radije ne bih da ti odgovorim... Znaš ti zašto, zbog svega onoga što si pisao, ako neko drugi hoće da pita to - odgovoriću".

Kolegijalno ili ne, drugi novinar se ponudio da ponovi isto pitanje i Jirgen Klop je uljudno odgovorio, ali je u drugom pitanju stigao da nipodoštava pobedu Vulverhemptona od 3:0, pre svega zbog njihovog stila fudbala: "Treći gol koji je Vulverhempton postigao ne računam jer je to bilo prvi put prešli na našu polovinu u drugom delu meča. Što se tiče druga dva gola... Posle svega onoga što smo pričali ove nedelje o ulasku u meč - taj start je bio užasan", poručio je nemački trener čija sezona na Enfildu podseća i na poslednju u Dortmundu.

Navijači "vukova" su to osetili i zbog toga su u toku meča pevali Jirgenu Klopu da ga "čeka otkaz ujutru", što gotovo sigurno neće biti slučaj jer rukovodstvo i te kako veruje Nemcu.