Nema nazad

KRISTIJANO JEDNOM REČENICOM REKAO SVE - NIŠTA OD EVROPE! Pisalo se da se vraća, on poručio: Tamo sam uradio sve!

Autor Nikola Lalović

Iskusni portugalski napadač Kristijano Ronaldo neće se vraćati u Evropu nakon odlaska u Al Nasr!

Izvor: Profimedia/Mohammed Saad / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

Kristijano Ronaldo se nije proslavio u Saudijskoj Arabiji do sada, a to bi moglo da ima ozbiljne posledice na njegovu karijeru. Iskusni 38-godišnji Portugalac je najavio da bi mogao  posle Al Nasra da se vrati u Evropu, ali kako sada stvari stoje od toga neće biti ništa!

Nakon očajne forme u Mančester junajtedu i svađe sa trenerom Erikom ten Hagom, ali i sa celim klubom, on je napustio Englesku i stigao u Arabiju. Tu je potpisao jedan od najvećih ugovora u istoriji fudbala, ali je najavljivano da bi nakon 40. godine mogao nazad u Evropu.

Ipak pošto je ostao bez pogotka na debiju u ligi protiv Etifaka, nakom toga je bio neprecizan u Superkupu, da bi tek protiv Al Fateha dao prvi gol za novi klub. I tu je promašio stopostotnu šansu pre nego što je postigao pogodak sa penala. Petostruki osvajač Zlatne lopte sada više ne dominira ni u Arabiji, a ugovor sa Al Nasrom mu teče do 2025. godine i teško da će tada neko hteti da ga vrati u Evropu.

"Hoću da igram dve, možda tri godine najviše, želim da završim karijeru sa 40, mislim da je to pravi trenutak. Ali ne znam šta donosi budućnost, nekada imate jedan plan, a život vam priredi nešto drugo", rekao je nedavno Kristijano i mnogi su mislili da to znači planove za povratak u Evropu.

Sada je ipak nova izjava iskusnog Portugalca navela mnoge da pomisle da se sa Evropom i vrhunskim fudbalom Kristijano oprostio. 

"Oborio sam sve rekorde u Evropi, hoću da obaram rekorde ovde. Sada sam tu da pobeđujem, igram i budem deo uspeha ovog kluba i države", rekao je on.