Tuga

STANKOVIĆ U SUZAMA IZJURIO SA TERENA, NIJE OVO MOGAO DA GLEDA: Klub mu se raspada, sad im preti izbacivanje iz lige!

Autor Nikola Lalović

Zbog onoga što je video na terenu Dejan Stanković je zaplakao, a van terena situacija je još gora i ako se ne popravi Sampdorija bi čak mogla da bude izbačena iz lige!

Izvor: Profimedia/Marco Bucco/LaPresse

Sampdorija je opet ispustila pobedu u poslednjim minutima! Tim Dejana Stankovića je vodio protiv Monce nakon golova Manola Gabijadinija u 12. i 58. minutu, a onda su primili gol za 2:2 u 99. minutu meča! Posle izjednačenja sa bele tačke Dejan Stanković je prema navodima italijanskog "DAZN" odjurio u svlačionicu u suzama!

"Ovaj udarac je bio pretežak čak i za ratnika kakav je Stanković. Srpski trener nije mogao da zadrži suze frustriran još jednim razočaranjem na terenu i otišao je sa terena nekoliko momenata pre nego što je Pesina izveo jedanaesterac. Čak su i neki igrači poput Đuričića i Augelija plakali", navodi se u italijanskim medijima.

Sampdorija je posle ove utakmice ostala na deset bodova, samo dva više od poslednjeg Kremonezea, a daleko od mesta koje ih ostavlja u ligi jer ima osam bodova manje od Specije koja drži poslednje mesto koje garnatuje opstanak u ligi.

Na sve to tu su i finansijski problemi Sampdorije u kojoj plate kasne već mesecima, a predsednik Masimo Ferero mora da sredi situaciju što pre ako ne želi da njegovom klubu budu oduzeti bodovi zbog neodgovornog poslovanja. Ukoliko bi se to desilo slavni klub iz Đenove koji je i ovako u teškoj situaciji skoro da ne bi imao ni teorijske šanse da opstane u ligi!