Bravo, ljudino!

STANKOVIĆ VIDEO ZASTAVU NA KOJOJ PIŠE "ALBANIJA", PA ODMAH PRIŠAO: Navijači u šoku, ostala im je uspomena za ceo život!

Autor Nikola Lalović

Dejan Stanković je heroj navijača Intera, ma odakle oni dolazili!

Izvor: Instagram/Inter Club Albania

Dejan Stanković preživljava verovatno najteže trenutke svoje fudbalske i trenerske karijere u Sampdoriji, ali ne zaboravlja klub u kome je ostvario najveće uspehe. U Interu je postao prava legenda, a da je osim što je bio veliki fudbaler uvek bio i veliki čovek dokazao je još jednom. 

U Milanu ga je srela grupa navijača Intera iz Albanije, a kada su ga pozdravili srpski trener ih je oduševio. Ne samo da je pristao da se upoznaju, već se slikao i sa njihovom zastavom na kojoj je pisalo "Inter klub Albanija". 

"Dekijevo poštovanje navijača Intera je tako veliko da preskače sve predrasude. Imali smo dovoljno sreće da budemo u istom hotelu kao i Samprodija u Milanu dva dana i nakon što smo se predstavili kao "Inter klub Albanija" zaista smo bili dirnuti toplinom i rečima: 'Zadovojstvo je moje.' Pozvali smo ga da se slika sa nama i sa našom zastavom", piše u objavi albanskih navijača Intera, a pogledajte tu fotografiju:

Oni su istakli da im je cilj mir u svetu, da su za toleranciju i suživot i da poštuju svakoga ko voli Inter koliko i oni.  

"Nećemo ovde stati, nastavićemo dalje sa plavo-crnim bojama u srcu, a naš cilj je mir u svetu i u našim umovima, a imamo mnogo ljubavi za sve koji vole i poštuju Inter i uvek im je naš tim u srcima", navodi se u objavi Albanaca koje je Dejan Stanković oduševio u Italiji.