STRAŠNO

KRIMINALCI UPALI NA TEREN I UBILI TROJICU FUDBALERA: Horor u Brazilu - ispalili preko 30 metaka!

Autor Milutin Vujičić

Nažalost, trojica fudbalera su preminula, a još dvojica su u bolnici.

Izvor: Twitter/UOL/Screenshot

Krajem januara na amaterskom fudbalskom kupu Peledea u Brazilu došlo je do krvavog obračuna pošto je kriminalna grupa upala na teren u toku penal serije između Čunaja i Guaranija. Dok se golman prvopomenutog tima spremao da šutira penal, čuli su se pucnji sa tribina, a brazilski "UOL" navodi da se to dogodilo jer je po sredi sukob kriminalnih bandi koje se ni "fudbalski ne slažu", da bi se za užasan incident tek sada saznalo u tamošnjoj javnosti.

Nezvanično, ispaljeno je preko 30 metaka, a tom prilikom su ubijena trojica amaterskih fudbalera. Jedan je preminuo na terenu, a dvojica u bolnici, dok su još dvojica teško ranjena.

"Peledao je šampionat sa tradicijom više od 50 godina. Svi su želeli da učestvuju i osvoje titulu, a na turniru je bilo više od 1.500 ekipa podeljenih po kategorijama. Porodice su dolazile da gledaju svoju rodbinu. Međutim, od pre 10-ak godina neke kriminalne frakcije su počele da sastavljaju timove, da prete sudijama i manipulišu igračima. Počele su tuče, a ekipa koja je igrala protiv tih frakcija već je znala da mora da izgubi jer će se desiti najgore", rekao je jedan od svedoka sa terena za "UOL."

Utakmica je inače uživo prenošena na Fejsbuku, a na društvenim mrežama kruži sledeći snimak: