Bravo!

SRPSKI SUPERLIGAŠ SLAVI 110. ROĐENDAN - U OVIM DRESOVIMA: Nikada nisu bili bolji, ali su ponosni na svoju istoriju!

Autor Dušan Ninković

Lep način da se obeleži veliki jubilej za klub koji je do pre nekoliko godina bio "mali", a danas je jedan od najboljih u zemlji.

Izvor: Youtube/ FK TSC BAČKA TOPOLA

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole zauzimaju treću poziciju nakon 20 odigranih kola u Superligi Srbije i aktuelna sezona mogla bi da bude najbolja u klupskoj istoriji. On je počela još davno, pre tačno 110 godina, pa će u okršaju sa kruševačkim Napretkom TSC obeležiti taj veliki jubilej. Tim iz Bačke Topole zaigraće u novom dresu, kojim će proslaviti rođendan.

Dan pre utakmice koja se igra na najmodernijem stadionu u Srbiji TSC je preko kapitena Tomanovića, koji je ovog puta bio maneken, predstavio dres. On je moderniji i "svežiji" od prethodnih izdanja, a napravljen kako bi podsetio na fudbalsku tradiciju Bačke Topole. Ovako izgleda:

Ispod klupskog grba na levoj strani dresa nalazi se broj 110, na koji kapiten Saša Tomanović ukazuje u jednom trenutku. Od davne 1913. godine prošlo je mnogo, a ovo je veoma lep način da TSC proslavi svoju istoriju baš u trenucima kada proživljava najbolje trenutke od osnivanja. Pogledajte kako su u Bačkoj Topoli predstavili novi dres:

TSC - novi dres
Izvor: Youtube/FK TSC BAČKA TOPOLA