Nadamo se najboljem

"BOLJE DA SAM JA UMRLA!" Bolno obraćanje porodice fudbalera nestalog ispod ruševina: Ne znamo gde je, ali živ je!

Autor Nikola Lalović

Porodica Kristijana Atsua je smogla snage i oglasila se povodom spekulacija o njemu nakon što je nestao ispod ruševina nakon zemljotresa u Turskoj.

Izvor: Profimedia

Još uvek se traga za nestalim Kristijanom Atsuom koji je nakon zemljotresa u Turskoj ostao ispod ruševina zgrade u kojoj se našao u trenutku potresa. Iako je klub u jednom momentu javio da je Atsu izvučen iz ruševina to nije bio slučaj, a sada se oglasila njegova porodica. 

Supruga Mari Kler Rupio koju je upoznao dok je 2012. godine nastupao za Porto je istakla da i dalje veruje da je fudbaler iz Gane živ!

"Atsu je još uvek nestao, ne zna se gde je tačno, ali verujem da je još uvek živ. Molim se za njega. Podnela sam zahtev Hatajasporu, turskim vlastima, britanskoj vladi da osiguraju opremu. Oni ne mogu da idu duboko bez opreme, a vremena je sve manje", rekla je ona, a njena 71-godišja tetka je bila potpuno slomljena:

"Bilo bi bolje da sam ja izgubila život, a da je Atsu preživeo, jer on je naše sve. On je naša jedina nada", rekla je uplakana gospođa. 

Oglasila se i Kristijana Atsupiede, Atsuova sestra koja je potpuno sluđena vestrima koje dolaze sa svih strana.

"Ako ga je neko video, pa gde je onda? Nema ga. Patim, imam besane noći, nadam se da će ga pronaći", kazala je Kristijana. 

Sada je već prošlo pet dana otkako je krilni napadač ispod ruševina, a iako je bilo slučajeva da posle tako dugo vremena neko bude izvučen živ iz ruševina, sa svakim satom je nada da je nekadašnji saigrač Aleksandarsa Mitrovića iz Njukasla živ sve manja.