BAŠ MALO

PARTIZAN ČEKA "POZORIŠNA" ATMOSFERA U MOLDAVIJI: Nikoga ne zanima Šerif, prodato 850 ulaznica!

Autor Milutin Vujičić

Očekivalo se da će Šerif imati ipak veću podršku protiv Partizana.

Izvor: MN Press

Posle "šamara" u Humskoj, gde je Mladost nanela Partizanu najteži prvenstveni poraz u poslednjih pola veka (0:4), crno-beli nemaju previše vremena da tuguju i analiziraju, pošto je vrlo važno da se odmah okrenu predstojećem evropskom meču protiv Šerifa u šesnaestini finala Konferencijske lige. Partizan u četvrtak (21.00) gostuje u Moldaviji, a ako je suditi po onome što pišu tamošnji mediji - čeka ih pozorišna atmosfera.

Nezvanično, za tri dana otkako su karte puštene u prodaju na blagajnama, za sada je prodato svega 850 ulaznica, što će reći da ne vlada naročito interesovanje za evropski fudbal u Tiraspolju.

U prodaju je stavljeno preko osam hiljada ulaznica, a videćemo da li će se navijači aktivirati u toku sedmice pošto je vrlo neobično da je odziv za sada toliko loš. Jedan od razloga moglo bi da bude loše vreme i činjenica da se utakmica igra u Kišinjevu, a ne na njihovom domaćem terenu u Tiraspolju.

Podsetimo, Partizan se plasirao kao drugoplasirani tim u svojoj grupi (Nica, Keln i Slovacko), dok je Šerif u ovo takmičenje stigao kao trećeplasirani u grupi Lige Evrope iza Real Sosijedada i Mančester junajteda.