ŠTA SE DEŠAVA!?

NAVIJAČIMA PARTIZANA ZABRANJEN ULAZAK U MOLDAVIJU: Meč se igra pred PRAZNIM tribinama, oglasile se službe!

Autor Milutin Vujičić

Šerif i Partizan će u četvrtak igrati pred praznim tribinama u šesnaestini finala Konferencijske lige.

Izvor: MN Press

Navijači Partizana koji su nešto ranije krenuli na meč protiv Šerifa u Konferencijskoj ligi deportovani su nazad u Srbiju, a potom su Bezbednosne službe Moldavije objavile da će se utakmica igrati pred praznim tribinama. Tim povodom oglasio se i Partizan i u saopštenju zatražio od svojih navijača da ne polaze na put jer im neće biti dozvoljen ulazak u Moldaviju, kamoli na stadion.

"FK Partizan obaveštava javnost da je Fudbalski savez Moldavije, po nalogu Bezbednosne službe Moldavije, doneo odluku da se meč između ekipa FK Šerif iz Tiraspolja i FK Partizan Beograd odigra iza zatvorenih vrata, odnosno bez prisustva publike. S tim u vezi, FK Partizan, zajedno sa Ministarstvom inostranih poslova Republike Srbije, preduzima sve bezbednosne mere za nesmetani boravak ekipe i predstavnika kluba u Moldaviji. Obaveštavamo sve navijače Partizana da ulaz u Moldaviju nije moguć i, kao ni prisustvo na utakmici, te vas molimo da ne polazite na put", navodi se u saopštenju Partizana.

Podsetimo, meč između Partizana i Šerifa igra se u četvrtak od 21 čas u Kišinjevu, umesto u gradu iz koga je moldavski prvak (Tiraspolj). Sedam dana kasnije zakazan je revanš u Beogradu.