POSLUŠAJTE!

STEFAN BAJČETIĆ STAO PRED KAMERE, A NAGLASAK SVE ODUŠEVIO: Mešaju se dva, odmah se dopalo navijačima Liverpula!

Autor Milutin Vujičić

Stefan Bajčetić je rođen u španskom Vigu, a već nekoliko godina živi u Liverpulu.

Izvor: YouTube/SkySport/Screenshot

Talentovani fudbaler Stefan Bajčetić (18) oduševio je Jirgena Klopa, navijače, ali i svoje saigrače izuzetno zrelim partijama za Liverpul prethodnih nedelja. Bajčetić je izbio u prvi plan posle očajnih igara veznog reda "redsa", pre svih neubedljivog Fabinja, tako da je čak i "golobrad" uspeo da postane jedan od važnijih igrača što mu je rekao i sjani Mohamed Salah u intervjuu posle utakmice Liverpula i Evertona (2:0).

"Voli da uklizava? Uh... Sjajan igrač, sjajan čovek, a od kada igra za nas - najbolji je igrač Liverpula. Mnogo radi. Njegovo samopouzdanje je neverovatno", rekao je Mohamed Salah i postideo Stefana Bajčetića koji je bio pored njega, pa se i potencijalni reprezentativac Srbije zbunio.

A kada je progovorio, navijači su primetili da ima simpatičan naglasak. Na društvenim mrežama povela se diskusija da li mu je izraženiji naglasak iz španskog jezika ili "skauzerski" govor, tipičan za ljude koji žive u Liverpulu.

"Divno je čuti, to je Mohamed Salah, jedan od najboljih fudbalera u istoriji Liverpula. Lepo je čuti da legenda tako priča o vama. Volim da uklizavam, igram sa mnogo samopouzdanja... Rekao bih da je ovo bila moja najbolja utakmica, igrali smo derbi i nadamo se da ćemo tako nastaviti. Ludo je ovo što mi se dešava, pre godinu dana sam igrao za mladi tim, tako da uživam u svemu", rekao je nasmejani Stefan Bajčetić.

Stefan Bajčetić priča engleski
Izvor: YouTube/The Sideline Scoop

Podsetimo, Stefan je sin Srđana Bajčetića, bivšeg fudbalera Crvene zvezde, a rođen je u Vigu, gradiću u Španiji u kome je njegov otac igrao za Seltu. Ima dvojno državljanstvo i igrao je za U18 reprezentaciju Španije, dok sada traje borba da postane reprezentativac Srbije.

"Stefan je u Španiji rođen i odgojen. Ima čvršće veze sa Španijom nego sa Srbijom. Nikad se ne zna šta može da se desi u budućnosti, ali ta odluka nije doneta iz interesa", rekao je Srđan Bajčetić nedavno za "Marku".