Fudbal

CIRKUS - PRIJATELJSKI MEČ PREKINUT POSLE HAOSA NA TERENU: Klubovi ratuju saopštenjima, jedan start zakuvao sve!

Autor Nikola Lalović

Meč Sarajeva i rumunskog Jašija prekinut je posle samo 17 minuta

Izvor: Profimedia

Neverovatne scene na pripremama FK Sarajevo za nastavak sezone u Premijer ligi BIH. Tim je u Antaliji igrao sa rumunskim Politehnikom iz Jašija i taj meč je prekinut posle samo 17 minuta. Povela je Politehnika posle sedam minuta, a onda su nastali problemi. 

Klubovi su izdali saopštenja koja se umnogome razlikuju i dok Sarajevo piše o nesportskim startovima Rumuna, ekipa iz Jašija piše o tome da je došlo do međusobnog sukoba. 

"Nakon preterano grubog i nesportskog prekršaja nad našim igračem i napada protivničke ekipe na naš stručni štab, utakmica je prekinuta u 17. minutu", saopštili su iz FK Sarajevo, dok su se Rumuni obratili ovom porukom: 

"Utakmica između Politehnike Jaši i FK Sarajevo prekinuta je u 21. minuti zbog napetosti između igrača dve ekipe. Rezultat je bio 1:0 za naš tim, a gol smo postigli u 7. minuti preko Hlisteija. Kako ne bi rizikovali povrede predstavnici našeg kluba odlučili su da ne nastave utakmicu", stoji u saopštenju ekipe iz Jašija. 

Oglasila se i predsednica FK Sarajeva Ajla Alimanović koja je uz fotografiju igrača Sarajeva napisala "Ponosna do neba". 

Tagovi