Ne gleda rivale

TRENERA ŠERIFA PITALI ZA DEBAKL PARTIZANA, ODGOVORIO JE U DVE REČENICE: Tako je kako je, ali do sada nisam ovo iskusio!

Autor Nikola Lalović

Italijanski stručnjak na klupi Šerifa Roberto Bordin ukratko je pričao o meču sa Partizanom u Ligi konferencija.

Izvor: Profimedia

Dok je trener PartizanaGordan Petrićpričao o svojim greškama u meču Superlige sa ekipom Mladosti GAT,  šef struke Šerifa Roberto Bordin koncentrisao se na utakmicu koja će se igrati u četvrtak od 21:00 u Kišinjevu. Sastaće se dva rivala bez prisustva publike, što je velika šteta!

"Svaki trener voli da vidi pun stadion, ali tako je kako je. Možda će to uticati na igru. Lično bih voleo da su na tribinama i naši i protivnički navijači. Dosad nisam imao ovakvo iskustvo i žao mi je što je sada tako", rekao je ovaj italijanski stručnjak.

On je pohvalio tim iz Srbije i istakao da ima dosta problema sa sastavom tima, ali i sa uigravanjem novih pojačanja koja su nedavno stigla.

"Ćeka nas jako važan meč sutra i spremni smo za njega. Protivnik je dobro organizovan, imaju dobar napad,. Abu Utara neće igrati jer je već duže povređen. Imamo neke nove igrače u timu, a četvorice nema u odnosu na raniji spisak jer su napustili klub. Sutra ćemo odlučiti ko će putovati u Kišinjev", otkrio je on. 

Promenio je Bordin i kapitena kada se nedavno vratio u klub, a tu neće stati.

"Pred nama je nova sezona, trener je nov i morao sam da donesem neke odluke. Amin se dobro pokazao, pruža 100 odsto mogućnosti. Imamo više lidera u svlačionici, a svi zajedno treba da pomažemo jedni drugima da idemo u željenom smeru", rekao je i na kraju kratko prokomentarisao poraz Partizana u prošlom kolu Superlige:

"Ne gledam protivnika. Svaki tim je drugačiji, tako da trener treba da razmišlja samo o svojoj ekipi", zaključio je Bordin.