Fudbal

LUKA JOVIĆ OPET TERORIŠE U EVROPI! U Italiji problemi i muke, ali ovde je Srbin najbolji strelac! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Maestralne partije u Evropi nekadašnjeg golgetera Zvezde i Ajntrahta.

Izvor: Profimedia

Fiorentina ide ka završnici Konferencijske lige, a Luka Jović je vodi tamo! Srpski fudbaler je maestralan na gostovanju svog tima portugalskoj Bragi gde je dva puta zatresao mrežu domaćina! Nekadašnji napadač Crvene zvezde i Real Madrida pogodio je u nadoknadi prvog dela susreta, a zatim i u 60. minutu za dupliranje prednosti.

Kada se ima u vidu da je Bragin fudbaler Tormena isključen u 55. minutu, prednost koju je Jović doneo timu iz Firence mogla bi i da bude presudna za ovaj dvomeč. Portugalci će za nedelju dana na gostovanju morati da krenu na sve ili ništa, a Fiorentina ima dovoljno kvaliteta da ih tada kazni i izbaci iz evropskog takmičenja. Pogledajte Jovićev prvi gol:

Gol Luke Jovića protiv Brage
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Inače, srpski napadač se ove sezone mučio sa formom u Seriji A - zbog čega ga prozivaju iz Španije, ali u Evropi nije imao nikakvih problema da trese mreže. Golovi protiv Brage su mu peti i šesti u Konferencijskoj ligi i trenutno je najbolji strelac ovog takmičenja. Ako računamo da se Fiorentina neće zaustaviti u ovoj fazi, pred njim će biti još nekoliko prilika da popravi saldo i na kraju sezone bude najefikasniji igrač trećeg po rangu UEFA takmičenja. pogledjate njegov drugi gol:

Drugi gol Jovića protiv Brage
Izvor: YouTube/Arena sport TV