Fudbal

PORUKA SA MARAKANE KOŠARKAŠIMA ZVEZDE! Trener crveno-belih se oglasio i o derbiju sa Partizanom!

Autor Mladen Šolak

Poželeo sreću košarkašima i uputio poziv navijačima pred meč protiv crno-belih.

Izvor: MN Press

Posle pobede Crvene zvezde protiv Čukaričkog, a pred finale Kupa Radivoja Koraća Crvena zvezda - Mega, trener crveno-belih fudbalera Miloš Milojević poželeo je sreću košarkašima u utakmici za trofej u Nišu. "Košarkašima želim da večeras osvoje Kup Radivoja Koraća, a nama da navijači na derbiju ispune 'Marakanu'", poručio je on.

Nakon što je uz rutinski trijumf njegovog tima veća pažnja bila posvećena zapaljenim zastavama na severnoj tribini stadiona Zvezde, Milojević je tako najavio i duel protiv Partizana, za koji još nije potvrđeno da li će biti odigran 1. marta, kada želi Zvezda ili 2. marta, kada traži Partizan u skladu sa pravilima i zbog svojih evropskih obaveza.

Ipak, pre derbija protiv Partizana, Zvezda će igrati protiv Javora u Ivanjici. "Biće to teško gostovanje. Mnogo puta smo imali problema u Ivanjici i nemamo pravo da razmišljamo dalje od te utakmice. Spremamo taj meč, od sutra je fokus na Javoru, treba nam dobra igra i disciplina da ih pobedimo, a kada taj susret prođe, razmišljaćemo o večitom derbiju", rekao je Milojević.

Zvezda je pobedom protiv Čuke odmakla Partizanu na velikih 14 bodova prednosti, uz odigran meč više.