Uživo

PARTIZAN POBEDIO, RIKARDO POGAĐAO! Crno-beli preživeli poslednje gostovanje pred derbi!

Crno-beli pobedili Spartak u Subotici, golovima dvostrukog strelca Rikarda. Brine povreda rezerviste Patrika Andradea, proveo je na terenu samo 20 minuta.

Izvor: MN Press

Partizan je pobedio Spartak u Subotici 2:1, golovima dvostrukog strelca Rikarda Gomeša u 41. i u 67. minutu. Između ta dva pogotka prvog strelca Superlige (13 pogodaka) domaćin je nakratko napravio problem ekipi Gordana Petrića golom pozajmljenog veziste Crvene zvezde Petra Stanića, koji je izjednačio u 54. minutu.

Ipak, posle izjednačenja trener Partizana Gordan Petrić je reagovao i napravio izmenu koja je odmah pomogla njegovom timu. U 62. minutu sa klupe su ustali Nemanja Jović i Patrik Andrade i Jović je pet minuta kasnije asistirao Rikardu za gol za konačnih 2:1. To će obradovati crno-bele, a ono što će ih sigurno zabrinuti je povreda rezerviste Andradea, koji je na terenu izdržao samo 20 minuta i morao je da ode na klupu zbog povrede. Sudeći prema prizorima sa terena, pitanje je da li će biti spreman za četvrtak i revanš protiv Šerifa u Humskoj, u šesnaestini finala Konferencijske lige.

Kada je u pitanju Superliga, Partizan će do "večitog" derbija odigrati još jedan meč - sledećeg vikenda protiv Radničkog 1923 u nedelju u Humskoj. A sledeće gostovanje crno-belih biće na stadionu "Rajko Mitić" i još nije tačno određeno kada - 1. marta, kada traži Zvezda ili 2. marta, kada zahteva Partizan, u skladu sa pravilima.

18:57

Kraj - Partizan je pobedio Spartak 2:1!

Crno-beli su slavili u Subotici golovima Rikarda za konačnih 2:1! Pogodak za Subotičane dao je Petar Stanić i njime je doneo domaćinu kratkotrajno izjednačenje u drugom poluvremenu.

Partizan je sada na "minus 11" u odnosu na Crvenu zvezdu.

18:50

Problem za Partizan

U 85. minutu iz igre je izašao rezervista Patrik Andrade (30), zbog očigledne povrede. Seo je na teren posle jedne akcije i teško je hodao kada je krenuo nazad ka klupi. U igri je proveo samo 20 minuta.

Krilni napadač nastupio je protiv Šerifa kao rezerva i posle ove slike u Subotici veliko je pitanje da li će moći da nastupi u revanšu u četvrtak.

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

18:43

Dobra šansa za Spartak i neprecizan šut

Ofanzivni vezista Spartaka Andrej Todorovski šutirao je iz slobodnog udarca sa oko 17 metara od gola Partizana i šutirao visoko. Bila je ovo najbolja prilika Subotičana za izjednačenje. Još 10 minuta do isteka 90.

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

18:39

A ovako je Rikardo vratio Partizanu vođstvo

Pogledajte udarac centarfora Partizana za 2:1 u 68. minutu.

Rikardo Gomeš
Izvor: YouTube/TV Arena sport

18:37

Ovako je Petar Stanić dao gol za 1:1

U toku je bio 54. minut, a domaći su ovako izjednačili:  

Petar Stanić
Izvor: YouTube/TV Arena sport

18:31

GOOOL! PARTIZAN OPET VODI!

Crno-beli su poveli 2:1 Rikardovim golom u 68. minutu! Rezervista Nemanja Jović protrčao je po levoj strani, našao Rikarda, a centarfor crno-belih pogodio je i drugi put danas.

Jović je napravio važnu stvar čim je ušao u igru. Gordan Petrić je pre nekoliko minuta uveo sa klupe njega i Patrika Andradea, a izveo Kvinsija Meniga i Hamidu Traorea.

Izvor: TV Arena sport Premium/Screenshot

18:24

Stativa!

Partizanov kapiten Slobodan Urošević glavom pogađa okvir gola u 62. minutu! Bibras Natho je centrirao, a levi bek je dobro šutirao, ali ipak nije bio potpuno precizan

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

18:18

ŠOK ZA PARTIZAN - SPARTAK IZJEDNAČIO!

Pozajmljeni vezista Crvene zvezde Petar Stanić izjednačuje rezultat: Spartak - Partizan 1:1! U toku je 54. minut!

Noboru Šimura asistirao je Staniću, on je dobio veliki prostor na oko 10 metara od Partizanovog gola, a onda je lopta na putu ka mreži zakačila dvojicu igrača crno-belih.

Izvor: MN Press

18:13

Problem za Miloša Ostojića - mora da izađe

Bivši Partizanov defanzivac izlazi iz igre, a sa klupe Spartaka ustala je rezerva, Mihajlo Bogićević. U toku je 52. minut.

18:09

Belić pokušava - Natho mu zasmetao

Atraktivno je pokušao Kristijan Belić da pogodi, ali ga je Bibras Natho omeo da zahvati volej sa 11 metara. Veoma je zapažen vezista crno-belih u dosadašnjih 48 minuta utakmice

Izvor: MN Press

18:04

Pogledajte Rikardov gol za Partizanovih 1:0 u 38. minutu

Rikardo
Izvor: YouTube/TV Arena sport

17:44

GOOOL - PARTIZAN VODI 1:0!

Ponovo kombinacija asistenta Kvinsija Meniga i strelca Rikarda! U 38. minutu su brzim napadom doveli crno-bele u vođstvo tako što je najbolji strelac Beograđana istrčao u situaciju "jedan na jedan" sa golmanom Dubljanićem. To je za njega prelaka situacija i rutinski je pogodio.

Izvor: TV Arena sport Premium/Screenshot

17:39

35' Preti i Spartak - prvi put!

Defanzivni vezista Noboru Šimura (29) gađao je glavom sa oko 11 metara, lopta je zakačila defanzivnog vezista Partizana Hamidu Traorea i odbila se u korner. Bio je to prvi pokušaj domaćih.

Izvor: MN Press

17:35

32' Ponovo Belić - Dubljević brani!

Partizan dva puta pokušava u nekoliko minuta. Najpre je Aleksandar Filipović gađao po zemlji, a golman Subotičana Miš Dubljanić odbranio, a onda je Belić gađao visoko, iz daljine, a Dubljanić ponovo bio na mestu. Ističe se čuvar mreže domaćih posle pola sata fudbala u Subotici.

Izvor: MN Press

17:17

Loša odluka Kristijana Belića

Napadao je Partizanov vezista u 14. minutu, imao igrače u crno-belom i levo i desno od sebe, a onda je u 14. minutu ipak loše dodao kada je došao do 20-ak metara od gola. Mogla je ovo da bude prilika za Beograđane

Izvor: MN Press

17:13

Miran početak utakmice u Subotici

Dok navijači i dalje ulaze na stadion, nema prilika na terenu. Podsetimo, Partizan igra ovaj meč tri dana nakon velike evropske pobede u Kišinjevu, protiv Šerifa. Revanš je zakazan za četvrtak u Humskoj.

Izvor: MN Press

17:04

Utakmica je počela!

16:33

Za Spartak igra i Zvezdina želja

SPARTAK: Dubljanić - Ado, Bijelović, Hristić, Marinković, Ostojić, Šimura, Srećković, Stanić, Tanasin, Vitorović
PARTIZAN: Popović - Filipović, Marković, Vujačić, Belić, Traore, Natho, Urošević, Dijabate, Menig, Rikardo

Bivši vezista Šerifa iz Tiraspolja, vezista Edmund Ado, stigao je senzacionalno ove zime među Subotičane i danas će igrati protiv crno-belih u startnoj postavi.

Izvor: MN Press

16:29

Ovo je startna postava Partizana

16:28

"Partizan i Zvezda - nikad se neće dogovoriti"

Trener Partizana Gordan Petrić govorio je otvoreno, u svom stilu na konferenciji za novinare pred utakmicu.

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

16:24

Dobro došli u tekstualni prenos utakmice

Utakmica Spartak Ždrepčeva krv - Partizan počinje u 17 časova. Crno-beli je dočekuju sa 14 bodova minusa u odnosu na prvoplasiranu Zvezdu, kojoj će gostovati za dve nedelje na stadionu "Rajko Mitić".

Ukratko

  • Spartak - Partizan 1:2 (0:1)
  • Partizan trenutno na "minus 11"
učitaj još +