Fudbal

ZVANIČNO - IMAMO PRVOG KANDIDATA ZA PREDSEDNIKA FSS: Dragan Džajić zvanično predložen, sad ćeka rivale!

Autor Nikola Lalović

Dragan Džajić će biti kandidat za mesto predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

Izvor: MN Press

Imamo i prvog kandidata za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, a prema saznanjima "Sport kluba" to je Dragan Džajić. Nekadašnji čuveni fudbaler, sportski direktor i predsednik Crvene zvezde je na predlog Izvršnpog odbora Fudbalskog saveza Regiona zapadne Srbije postao je prvi kandidat za mesto čelnog čoveka srpskog fudbala. 

Na sednici ovog tela održanoj u Aranđelovcu je jednoglasno odlučeno da upravo Džajić bude predložen za mesto predsednika FSS.

"Jednoglasnom odlukom i na veliko zadovoljstvo svih članova Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Regiona zapadne Srbije, na sednici održanoj 20. februara, u Aranđelovcu, kandidovan je Dragan Džajić, najveće fudbalsko ime u našoj zemlji za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, za mandatni period 2022-2026…", stoji u odluci do koje je stigao "Sport klub".

Prethodnih dana su se kao najveći kandidati za dobijanje mesta predsednika FSS pominjali Nemanja Vidić i Branislav Nedimović, ali oni još uvek nisu zvanično kandidati. Čekamo u narednim danima i nedeljama i potvrde drugih zvaniučnih kandidata.