ETO...

OBRT! KOSANOVIĆ SE NE VRAĆA U SRPSKI FUDBAL: Umesto njega trener koga je Radnik otpustio posle šest mečeva

Autor Milutin Vujičić

Milorad Kosanović je bio viđen na klupi Napretka, a umesto njega ipak stiže trener koga je Radnik otpustio bez i da mu je dao šansu.

Izvor: MN Press

Delovalo je da je sve spremno za povratak Milorada Kosanovića u srpski fudbal posle tri godine, međutim iskusni stručnjak ipak (za sada) neće biti trener Napretka. U javnosti se najviše licitiralo njegovim imenom, spominjali su se Radoslav Batak i Ljupko Petrović, ali se na kraju Napredak odlučio da na klupu dovede Dragana Perišića.

U pitanju je trener mlađeg kova, rođen je 1979. godine, a poslednji trenerski angažman imao je u Radniku iz Surdulice. Pre toga sedeo je na klupi Železničara iz Pančeva, Radničkog iz Pirota i Sremske Mitrovice, odnosno vodio je beogradski Sinđelić na samom početku svoje karijere. U igračkim danima igrao je u Češkoj, Ukrajini, Rumuniji, Azerbejdžanu, Malti, čak i u Bangladešu.

Videćemo da li će uspeti da "podigne" Napredak pošto to nije uspeo sa Radnikom tokom septembra i oktobra, tako da su čelnici ovog kluba u kome se promenilo najviše trenera ove sezone - odlučili da ga smene posle šest utakmica.