Novi napadač

SAUDIJCI PRAVE SUPERTIM RONALDU: Dolazi zvezda Premijer lige, Englezima otimaju najboljeg igrača tima!

Autor Nikola Lalović

Saudijski Al-Nasr je rešio da napravi veliki potez i da dovede jednu od najvećih zvezda Premijer lige.

Izvor: Profimedia

Odustao je Al Nasr od dovođenja N'Gola Kantea jer je Čelsi spreman da mu ponudi novi višegodišnji ugovor kada se vrati iz povrede, ali nisu Saudijci odustali od toga da Kristijanu Ronaldu naprave drim tim u Arabiji. 

Na meti se našao Vilfred Zaha, 30-godišnji krilni napadač koji je godinama najbolji fudbaler Kristal Palasa, ali nikako nije uspeo da ostvari transfer u neki od najvećih engleskih klubova. Kao mlad igrač došao je u Mančester junajted, ali je nakon neuspešnih praktično jedne polusezone vraćen Palasu, prvo na pozajmicu, a onda i za stalno. 

Od tada je redovno najbolji strelac tima iz Južnog Londona, a na kraju ove sezone mu ističe ugovor. Kako se najveći klubovi ne interesuju više za njega, a zasićen je u ekipi sa "Selhurst Parka" primamljivo mu deluje ponuda da za ogroman novac zaigra sa Kristijanom Ronaldom u napadu.

Zaha nije uspeo ni da se nametne u reprezentaciji Engleske, pa je iskoristio svoje poreklo da zaigra za Obalu Slonovače 2017. godine. Za taj nacionalni tim je na 31 meču dao pet golova.