Neverovatno!

BIVŠEM IGRAČU PARTIZANA OTIMAJU STAN - "NISAM SILEDŽIJA KAO ONI"! Napali mu suprugu, izbacili nameštaj i uzeli novac!

Autor Dušan Ninković

Prava drama u kojoj se našao Branislav Jovanović, godinu dana nakon kupovine stana.

Izvor: MN Press

Nekadašnji vezni fudbaler Partizana Branislav Jovanović (37) prolazi kroz pravu dramu! Igrač koji i duboko u četvrtoj deceniji igra na visokom nivou trenutno nije u žiži javnosti zbog fudbala već zbog stana u kojem živi sa porodicom. Godinu dana nakon što se uselio nepoznati čovek mu se obratio sa tvrdnjom da to nije njegov stan!

Tada su počele muke Jovanovića koji je davne 2010. godine odigrao i jedan meč za reprezentaciju, kada je zamenio Dejana Stankovića. Bivši igrač Jedinstva iz Surčina, Beograda sa Karaburme, kruševačkog Napretka, Partizana, Rada, Voždovca i Proletera, kao i nekoliko inostranih klubova morao je da se suoči sa čovek koji pokušava da mu se useli u stan.

"Znate kako, ja sam uredno potpisao ugovor, overio ga kod notara i dobio ključ u ruke. Odjednom, tačnije nakon više od godinu dana koliko živim u Vardarskoj 27, pojavio se čovek koji je rekao da ima ugovor za taj stan i da je stan njegov. Rekao sam mu da nije nikakav problem, da ćemo ići na sud, pa kome sud odredi stan - njegov je. Na lep način sam mu objasnio da ako je nekog od nas prevario investitor i ako nam je duplo prodao stan, da ćemo ga tužiti", rekao je Branislav Jovanović za Informer.

Bivši fudbaler Partizana od tada prolazi kroz pravu dramu, a na udaru su se našli i njegovi najbliži. "Bio sam sa detetom kod logopeda pre dva dana, a supruga je otišla do stana da pokupi neke stvari. Ispred su stajali muškarci koji su je odgurnuli. Ubrzo sam došao tu sa detetom, a došlo je i do fizičkog obračuna", počeo je on.

Izvor: MN Press

Vezni fudbaler koji trenutno nastupa za Novi Sad u Prvoj ligi Srbije obratio se državi i policiji, od kojih očekuje zaštitu. Po njegovim rečima, pored stvari koje su izbačene iz stana nestao je i novac. Ljudi sa kojima je u sukobu uzeli su porodičnu ušteđevinu kada su ušli u dom fudbalera i njegove porodice.

"Ja nisam siledžija poput njih, želeo sam sve da rešimo mirnim putem. Ja sam novac uplatio investitoru, čist sam kao suza u ovom haosu! Dete mi je pretrpelo šok i mora da ide kod psihologa, supruga je doživela da je guraju nasilnici, a ja molim policiju i državu da reaguju. Moram da napomenem da sam pre nego što sam kupio stan pričao sa komšijama, svi su mi rekli da nije kupljen, sa svima sam u odličnim odnosima, čak mi je jedan sa trećeg sprata nameštao vrata. Komšije su me i obavestile šta se dešava, a očigledno su samo čekali momenat nisam u njemu da bi uleteli! Nisu mi samo izbacili stvari, već su mi ukrali i pare iz stana", zaključio je na kraju kapiten RFK Novi Sad.