Fudbal

SKANDAL PRED CELOM EVROPOM - SRBIN NAPADNUT NASRED TERENA! Skočio na Marka, on ga oborio, UŽASNA scena u Ligi Evrope

Autor Mladen Šolak

Nezapamćeni skandal na utakmici plej-ofa Lige Evrope. Srpski reprezentativac napadnut sa leđa!

Izvor: Profimedia

Strašna scena na utakmici PSV Ajndhoven - Sevilja! Srpski golman Marko Dmitrović, koji brani za španski tim, napadnut je sa leđa nakon što je jedan huligan uleteo na teren sa kapuljačom. Naš reprezentativac je pretrpeo udarac, a onda je savladao napadača i oborio ga na zemlju, pa je tek onda intervenisalo obezbeđenje i izvelo napadača sa terena! Gde je bilo do tada!?

Dok se Dmitrović borio sa njim, pre redara i pripadnika obezbeđenja do njega su dotrčali saigrači iz Sevilje, ali je on u međuvremenu uspeo da neutrališe huligana i da se odbrani. Slike nezapamćenog incidenta obišle su Evropu istog trenutka i biće čudo ako PSV Ajndhoven ne bude žestoko kažnjen za ovakav incident. Posle svega, dobro je da je Marko iz ovog napada izašao nepovređen, a nije se uplašio iako nije mogao da zna da li je napadač naoružan. Pogledajte slike ovog užasnog napada:

Marko Dmitrović (31) brani za Sevilju od 2021, kada je stigao nakon četiri godine u Eibaru. Jesenas je bio deo reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Kataru, a branio je i za Alkorkon, Čarlton Atletik, Ujpešt i Crvenu zvezdu, u kojoj je ponikao. Za "A" reprezentaciju Srbije nastupio je 19 puta, a prethodno je branio gol mlade i U-19 selekcije Srbije.