Užas

MARKO SE OKRENUO, A ON MU SKOČIO ZA VRAT! Prvi snimak UŽASNOG napada na srpskog fudbalera - cela Evropa u šoku!

Autor Mladen Šolak

Marko Dmitrović pokazao kako izgleda posle huliganskog napada koji je doživeo na terenu.

Izvor: Twitter/@FootyAccums/Printscreen

Srpski golman Marko Dmitrović napadnut je na terenu, na gostovanju svoje Sevilje PSV Ajndhovenu u Ligi Evrope. Na kraju utakmice, huligan je preskočio ogradu i nesmetano (!?) došao do našeg čuvara mreže, skočivši mu za vrat. Srećom, Marko je bio spreman i hrabar, pa se suočio sa napadačem, oborio ga na zemlju i neutralisao, a tek onda je došlo obezbeđenje i odvelo ga.

Slike ovog napada obišle su Evropu i ceo svet, a sada se pojavio i prvi snimak na kojem se vidi kako Dmitrović obuzdava napadača i obara na ga travu. PSV bi za ovo morao da bude oštro kažnjen, jer je nezapamćeno da usred evropske utakmice igrač bude ovako mučki napadnut. Pogledajte kako je to izgledalo:

Posle meča, Dmitrović je pokazao kako mu izgleda vrat i prepričao je šta se dogodilo iz njegovog ugla: "Gurnuo me je sa leđa i pokušao je da me udari. Istina je da sam želeo da ga udarim", rekao je posle meča Dmitrović. Pogledajte ga posle obračuna sa huliganom:

Za Sevilju je najbitnije da izborila plasman u sledeću rundu Lige Evrope jer je u dvomeču eliminisala PSV. Ipak, ovaj napad će obeležiti dvomeč velikih evropskih klubova: