Dilema!

LAZAR IZABRAO, STEFAN SE ČEKA, A ŠPANCI U PANICI: Počela "operacija Bajčetić" - plaše se da će ga UKRASTI Srbija!

Autor Dušan Ninković

Za koga će u budućnosti zaigrati Stefan Bajčetić, talentovani igrač Liverpula i jedan od najvećih talenata u svojoj generaciji.

Izvor: Youtube/Sky Media PL/Udinese TV/printscreen

Reprezentacija Srbije dobila je veliko pojačanje, mladi i talentovani Lazar Samardžić odlučio je da "odjavi" Nemačku i nakon staža u njihovim mlađim selekcijama zaigra za seniorski tim zemlje iz koje mu dolazi porodica. Fudbaler Udinezea mogao bi da bude prvi u nizu ako sličan potez napravi i Stefan Bajčetić, za čiju budućnost od danas strepe Španci!

Fudbaler Liverpula postao je mladi reprezentativac Španije, dao i usmeno obećanje da je to njegov izbor za budućnost, ali... Renomirana "Marka" piše da Srbija nije odustala od Stefana i da preko njegovog oca Srđana koji je bio fudbaler Crvene zvezde i dalje traje ubeđivanje da je mladom veznom igraču mesto u Piksijevom timu.

"Vođstvo španskog saveza i treneri preduzimaju potrebne poteze kako bi se Bajčetić, vezni fudbaler Liverpula koji je bio u startnoj postavi protiv Real Madrida u utorak, definitivno odlučio za špansku reprezentaciju. Srpski fudbalski savez radi maksimalan pritisak na oca, bivšeg igrača Selte, kao i samog igrača kako bi on u martu došao na okupljanje reprezentacije Srbije", navodi renomirani list, jedan od najuticajnijih u Evropi.

Iako za sada deluje da je Stefan odlučio i da je njegova budućnost u seniorskom timu reprezentacije Španije, jasno je da čak i javnost u toj zemlji strepi zbog njegovog izbora. Mladi Bajčetić ima dvojno državljanstvo i lako bi mogao da postane reprezentativac Srbije ukoliko to želi - o čemu je pričao i selektor Goran Stevanović, pa ne čudi što su na Pirinejima upaljeni alarmi nakon izbora Lazara Samardžića.