Fudbal

UŽAS! MUŠKARAC POGINUO U SUDARU SA AUTOBUSOM FUDBALERA: Lekari objavili TRAGIČNU vest, dok se bore za dete i muškarca!

Autor Mladen Šolak

Strašne vesti iz Bosne i Hercegovine.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Ceo region ostao je u šoku zbog vesti o strašnom sudaru u Bosni i Hercegovini, gde je automobil udario u autobus u kojem su bili fudbaleri poznatog kluba Velež iz Mostara. Od posledica udara muškarac rođen 2001. izgubio je život, dok se u bolnici bore za život muškarcu i detetu.

"Lekari su konstatovali smrt muškarca, 2001. godište. Dete povređeno u ovoj nesreći ima teške povrede, opasne po život. Tri odrasle osobe, takođe, imaju teške telesne povrede. Jednom od njih, muškarcu, povrede su opasne po život. Još jedan muškarac je povređen, i ima lakše telesne povrede", rekla je za Oslobođenje Mersiha Novalić, načelnica Odeljenja za odnose s javnošću MUP-a KS.

Iz poznatog fudbalskog kluba saopšteno je da među njegovim članovima nema teško povređenih, dok se iz sata u sat sa strepnjom osluškuju dalje vesti iz bolnice o stanju povređenih iz automobila. 

Na magistralnom putu M-18 u Čevljanovićima sudar se dogodio u 15.15 nakon što je automobil podleteo pod autobus u kojem su bili fudbaleri i stručni štab Veleža. Oni su išli ka Srebreniku, na utakmicu Premijer lige BiH protiv Tuzla sitija. Iako taj meč nije odložen, pitanje je u kakvom će psihičkom stanju biti fudbaleri posle ovakve tragedije.