Veselo!

HOĆE U SUPERLIGU SRBIJE UZ IBRINU OMILJENU PESMU: Ludnica u svlačionici, oglasila se i poznata pevačica! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Nakon velike pobede i plasmana na drugo mesto znali su da proslave uspeh.

Izvor: Instagram/fk_zeleznicar_pancevo/printscreen

U derbiju 20. kola Prve lige Srbije ekipa Železničara iz Pančeva savladala je Grafičar na gostovanju u Beogradu, preuzela drugu poziciju na tabeli i istakla kandidaturu za plasman u najviši rang srpskog fudbala. Bio je to izuzetno bitan rezultat za tim iz Pančeva, čiji su igrači znali da proslave veliki trijumf. U svlačionici se čula omiljena pesma Zlatana Ibrahimovića, a javila se i pevačica čiji je to hit.

Čini se da će Nada Topčagić nastupiti na velikoj proslavi, ukoliko Železničar izdrži do kraja sezone i obezbedi direktan plasman u Superligu Srbije. Nakon što je videla snimak iz svlačionice na kojem igrači pevaju njen hit "Jutro je", inače svetski poznat zbog švedskog fudbalera, Nada se oglasila i najavila da će zajedno sa fudbalera uz ovu numeru slaviti plasman u elitu. Poslušajte snimak iz svlačionice: 

"Dragi moji dečaci, čestitam vam na pobedi i nadam se da ćemo ove godine zajedno zapevati 'Jutro je' kada uđete u prvu ligu. Ljubi vas Nadica", glasila je poruka poznate pevačice. Nije čudno što su Pančevci izabrali baš ovu pesmu za proslavu svojih velikih uspeha. Pored toga što je u poslednje vreme veoma popularna, numera Nade Topčagić "prilagođena" je ovakvim proslavama gde mnogo ljudi u isti glas peva svima dobro poznate stihove. Pored toga, u pesmi se pominje želja, a to je nadimak kluba iz Pančeva koji ide ka Superligi.

Nakon pobede u derbiju 20. runde Prve lige Srbije ekipa Železničara je najozbiljniji kandidat da se domogne drugog mesta na tabeli i direktnog plasmana u elitni rang srpskog fudbala. Prvoplasirani IMT ima 46 bodova, Pančevci su drugi sa 40, dok je Grafičar na trećem mestu sa 37. U borbu za sam vrh tabele do kraja sezone mogli bi da se uključe Inđija i Novi Sad, timovi sa po 31 bodom nakon 20 utakmica u prvenstvu.