Skandal!

SKANDAL U ŠVAJCARSKOJ - GOREO DRES "SUPER MARIJA": Navijači razočarani, kapitena Balotelija oterali sa meča!

Autor Dušan Ninković

Italijanski fudbaler Mario Baloteli treba da bude lider svog tima u Švajcarskoj, ali im za sada ide loše tokom ove sezone.

Izvor: Instagram/mb459/Blick.ch/printscreen

Novi veliki problemi u karijeri pomalo zaboravljenog Marija Balotelija. Italijanski napadač koji je u dresovima Intera, Mančester sitija ili Milana imao najblistavije trenutke svoje karijere i izborio se za mesto standardnog reprezentativca Italije, sada igra u švajcarskom Sionu i ne ide mu baš sjajno.

Nakon ubedljivog prvenstvenog poraza od Sent Galena (4:0), navijači su na tribinama zapalili dres proslavljenog fudbalera, nakon što su njega sa terena ispratili zvižducima! Tokom meča se sa tribina čulo skandiranje "Preznojite se ili izađite", a Baloteli je bio jedan od trojice igrača koje je trener zamenio u 70. minutu susreta. Nakon što je Baloteli izašao iz igre, meč su bojkotovali i navijači Siona!

Više ih nisu zanimala dešavanja na terenu već su se posvetili tihom protesti protiv stanja u klubu, kao i napuštanju tribine na kojoj su bili smešteni. Pojedini su sačekali kraj susreta i zatim na ogradi svog stadiona istakli dres kontroverznog italijanskog fudbalera Marija Balotelija koji je uskoro izgoreo.

Mario ove sezone igra ispod svih očekivanja, a i pored toga je bio kapiten na meču protiv Sent Galena. To je bio drugi meč u nizu na kojem je bio lider tima, ali nije uspeo da povuče ekipu ka dobrom rezultatu. Inače, postigao je pet golova za Sion ove sezone, a od čega su čak tri bila sa penala.