TEŽA POVREDA!

IGRAČ PSŽ-A TRČAO U ODBRANU I SAMO SE SRUŠIO! Jeziva scena na "Velodromu", iznesen na nosilima (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Presnel Kimpembe je najverovatnije završio sezonu zbog teže povrede.

Izvor: Arena Sport 1/Pritnscreen

Sjajni defanzivac Pari Sen Žermena Presnel Kimpembe morao je da završi derbi protiv Marseja već posle petnaestak minuta. Kimpembe se tokom jedne kontre domaćina, koju je vukao Tavareš, samo srušio na travu. Dok je trčao nazad ka svom golu, verovatno je osetio problem u zadnjoj loži ili kolenu, tako da mu je odmah po završetku akcije ukazana pomoć i na nosilima je iznesen sa terena.

Kimpembe je u suzama ostao da leži na travi držeći se za nogu, a navijači Pari Sen Žermena uplašili su pošto većina nije ni primetila kada je ostao da leži na travi - i povreda nije nastala u duelu.

Svetski šampion 2018. godine ima velike probleme sa povredama, tako da je i Mundijal u Kataru propustio jer u poslednji čas nije mogao da se odazove Didijeu Dešanu. Deluje da uskoro neće moći da pomogne ni Kristofu Galtijeu, odnosno čini se da je sezona za njega već sada završena. Srećom, PSŽ ima dovoljno igrača u svom rosteru da može da ga zameni, tako da je Danilo Pereira zaigrao u nastavku utakmice.

Posle izlaska Kimpembea iz igre, PSŽ je zaigrao daleko bolje od Marseja, a uspeli su da dođu do dva brza gola. Prvo je Mesi asistirao za Mbapea u 25. minutu, a potom se Mbape revanširao Mesiju u 29.