NE IDE

STANOJEVIĆ VEĆ PRED OTKAZOM!? Izgubili svih PET utakmica sa Srbinom na klupi, jedna stvar ga "štiti"

Autor Milutin Vujičić

Klubu ne ide, navijači nemaju strpljenja, a Konjaspor razmišlja o smeni Stanojevića.

Izvor: MN Press

Turski mediji spekulišu da bi srpski trener Aleksandar Stanojević mogao da dobije otkaz u Konjasporu, samo mesec i po dana pošto je preuzeo ovaj klub. Nije uspeo da ih podigne kada je sredinom januara stigao u Konju i od tada ređaju samo poraze. Izfubili su od Gazijantepa posle penala u Kupu Turske, a zatim i četiri puta u prvenstvu, gde nisu uspeli da ubede navijače da će izaći iz krize.

Gubili su od Ankaragučua, Bašakšehira i Istanbulspora, a kap koja je prelila čašu odigrala se u subotu u Istanbulu gde je Fenerbahče "tukao" Konjaspor 4:0, uz iskjučenje najboljeg igrača Dijufa u prvom poluvremenu.

Ne samo da se traži ostavka Aleksandra Stanojevića, nego i direktora Mustafe Goksua. Nezvanično, ako Srbin ne podnese ostavku, nego dobije otkaz - onda će dobiti 20 miliona turskih lira, odnosno nešto preko milion evra. Preciznije, sleduje mu ceo ugovor, što je jedan od razloga što se retko viđaju ostavke trenera.

Konjaspor je inače na osmom mestu na tabeli i ozbiljno je pao od kada je Aleksandar Stanojević došao da reši krizu u turskom klubu, ali unutrašnji problemi su potpuno okovali tim i ne nosi se samo sa fudbalskim stvarima.