Ambasador!

ADRIJANA LIMA DOBILA POSAO U FIFA! Bila je najlepša srpska snajka i žena košarkaša - sad će raditi sa fudbalerima!

Autor Dušan Ninković

Bivša žena Marka Jarića i jedna od omiljenih srpskih snajki dobija novi posao, a sada će raditi za FIFA.

Izvor: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Nekada najlepša srpska snajka, a danas prvi FIFA ambasador zadužen za odnos sa navijačima! Brazilska lepotica Adrijana Lima, nekadašnja supruga proslavljenog košarkaša Marka Jarića, dobila je novu ulogu. Ova je potpuno drugačija od onih u kojima smo navikli da je gledamo jer će nekadašnja manekenka sada češće biti na fudbalskim stadionima!

Zbog svoje ogromne ljubavi prema fudbalu - što je karakteristično za Brazilce - Adrijana je postala prvi FIFA ambasador koji će pokušati da privuče navijače sa raznih krajeva sveta najvažajnijoj sporednoj stvari na svetu. Za sada se ne zna kakvi su sve projekti u planu Đanija Infantina, ali nema sumnje da će atraktivan fizički izgled jednog od najuspešnijih modela svih vremena bili olakšavajuća okolnost na tom putu. Pogledajte kako izgleda Adrijana:

"Kada upoznate Adrijanu, odmah osetite njenu toplinu, ljubaznost i koliko je pristupačna i strastvena prema našoj igri. Ona živi i diše 'futebol' i zato može biti odlična veza između FIFA-e i navijača širom sveta", rekao je predsednik FIFA Đani Infantino. Adrijana će prvi zadatak imati 27. februara kada će dodeliti nagrade najboljima u prethodnoj sezoni, dok je u budućnosti planirano da učestvuje u brojnim kampanjama koje uključuju fudbalske navijače širom sveta.

Nije ni pokušala da sakrije koliko joj je drago što će imati takvu priliku. "Dolazeći iz više nego skromnog porekla i pošto sam fudbalski navijač, veoma sam zahvalna i počastvovana što sam izabrana od strane FIFA da budem prvi globalni ambasador navijača i što mi je data takva platforma da pomogne navijačima da se još više približe igri", rekla je Adrijana.

Podsećamo, jedna od najlepših manekenki svih vremena bila je krajem prethodne godine na Mundijalu u Kataru. Reprezentacija Brazila nije uspela da napravi veliki rezultat iako je Adrijana bodrila svoju selekciju, čak i na meču protiv Srbije. Tom prilikom pozirala je sa srpskom zastavom u društvu Sofije Milošević, a pogledajte kako je to izgledalo: