Uživo

NOVA BLAMAŽA PARTIZANA U SUPERLIGI - PRED PRAZNIM TRIBINAMA U HUMSKOJ: Crno-beli BLEDI, kiksnuli su i pred derbi!

Fudbaleri iz Kragujevca odneli bod iz Beograda.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Partizana nastavili su sa lošim rezultatima pred večiti derbi - nakon bolne eliminacije iz Evrope od Šerifa, crno-bele su pred praznim tribinama u Humskoj namučili i fudbaleri Radničkog 1923 iz Kragujevca. Poslednji meč 23. kola Superlige završen je bez pobednika - 1:1!

Imao je Partizan prednost još od 12. minuta susreta kada je Kvinsi Menig postigao gol nakon asistnecije debitanta Andresa Kolorada i velike greške odbrambenih igrača Radničkog, ali nije to bilo dovoljno. U ostatku susreta crno-beli su se previše mučili, preteško stvarali šanse i igrali prilično nepovezano, kao da se još nisu oporavili od Šerifa.

Za to je kazna stigla u samom finišu utakmice. Mladi fudbaler Čukaričkog na pozajmici u Kragujevcu namestio je loptu i sa dvadesetak metara uputio udarac ka golu. Aleksandar Popović bio je nemoćan, a Milutin Vidosavljević strelac gola koji je na kraju bio boda vredan. Ni u poslednjih desetak minuta, nakon primljenog gola, Partizan nije uspeo da bude mnoo opasniji po rivala.

16:10

Joksimović!

"Zasluženo smo uzeli bod, iskoristili smo neke svoje mehanizme igre i stigli do zasluženog rezultata. BIli smo i bliži pobedi, žao mi je što nije bilo publike, naših 'Crvenih đavola' koji bi pozdravili ove momke. Ovaj bod posvećujem njima, zaslužili su, bodre nas godinama unazad, žao mi je što nisu bili tu", rekao je Dejan Joksimović, trener gostujućeg tima.

16:08

Kao da je bez publike...

Atmosfera u Humskoj nije bila fudbalska. Veoma mali broj navijača okupio se danas na stadionu Partizana da isprati meč protiv Radničkog. Pročitajte više o praznim tribinama pred kojima se igrao poslednji meč 23. kola.

16:05

Gol Radničkog!

Ovako su gosti iz Kragujevca stigli do izjednačenja, koje im je kasnije donelo bod u Humskoj:

Partizan - Radnički 1923, 1:1
Izvor: YouTube/Arena sport TV

16:04

Petrić!

"Ovo je realnost trenutno, Partizana i naše ekipe. Imali smo priliku da rešimo, nismo rešili. Imali smo priliku i da izgubimo taj jedan bod. Pitajte ga zašto je to rekao? Ako je to rekao, to je njegova sramota. Ja ne kritikujem igrače, ali sramota je ako je to rekao. Kada su do sada bili zajedno...", rekao je Petrić nakon meča, uz poseban osvrt na komentar golmana Aleksandra Popovića "zašto se povlačimo" koji su okupljeni mogli da čuju kad je napuštao teren.

15:59

KRAJ UTAKMICE - 1:1!

Fudbaleri Partizana i Radničkog 1923 podelili su bodove na poslednjem meču 23. kola Superlige. Utakmica koja je trebalo da se odigra juče odložena je zbog snega, a dan odmora više je prijao Kragujevčanima koji su osvojili veliki bod u Beogradu i nastavili Partizanovo mučenje na domaćem terenu ove sezone. Nakon Mladosti iz Novog Sada i moldavskog Šerifa, crno-beli nisu savladali ni trećeg rivala.

15:53

Prazne tribine u Humskoj...

Partizan i Radnički odigrali su meč pred malim brojem navijača, na šta je uticao i neobičan termin, ponedeljkom u 14:00. Pogledajte:

15:46

83. minut - Peta izmena Partizana!

Umesto Traorea na terenu je Samed Baždar. Partizan će krenuti nešto ofanzivnije sa njim u timu, ali crno-belima ponestaje vremena da stignu do pobede na ovom susretu.

15:42

80. minut - GOL, Milutin Vidosavljević!

Majstorija mladog fudbalera koji u Kragujevcu igra na pozajmici iz Čukaričkog. Sada je nerešeno u Humskloj - 1:1!

15:40

78. minut - Dvostruka izmena Partizana!

Umesto Kolorada i Gomeša na terenu su Ljubomir Fejsa i Andrija Pavlović.

15:36

74. minut - Jović!

Mladi fudbaler Partizana pokušao je da uhvati makazice u srcu kaznenog prostora, ali njegov plan se nije ostvario. Propuštena je još jedna šansa Partizana, ali crno-beli imaju prednost još sa početka utakmice.

15:24

61. minut - Dvostruka izmena!

Umesto Dijabatea i Pantića i na terenu su Nemanja Jović i Bibars Natho.

15:20

58. minut - Menig!

Najopasniji igrač Partizana na ovom meču nije uspeo sebi da iskreira dobru situaciju za udarac, pa je njegov pokušaj blokirao Miličić.

15:08

46. minut - Nastavljamo!

Počinje drugi deo meča u Humskoj, a Partizan vodi 1:0 od 12. minuta susreta.

14:59

Gol Partizana!

Pogledajte kako je Menig zatresao mrežu u Humskoj:

Partizan - Radnički 1923 1:0, Menig
Izvor: YouTube/Arena sport TV

14:51

POLUVREME - 1:0!

Ne preterano sadržajan bio je prvi deo meča u Humskoj, ali je Partizan uradio najbitniji deo posla. Crno-beli su stigli do prednosti preko Meniga, koji je sjajno iskoristio grešku defanzivaca Radničkog, ali i dobar pas iz dubine debitanta Andresa Kolorada.

14:48

45. minut - Još 2 minuta!

Gledaćemo još 120 sekundi fudbala u Humskoj, na meču Partizana i Radničkog.

14:43

39. minut - Povreda!

Nakon duela Kolorada i Evandra, brazilski fudbaler u dresu Radničkog pao je pod noge Igoru Vujačiću, a čini se da je Crnogorac povređen tom prilikom. Obojica igrača dobili su jake udarce u tom duelu, a nakon ukazivanja lekarske pomoći videćemo da li mogu da nastave meč.

14:40

36. minut - Nema penala!

Tražili su kazneni udarac fudbaleri Radničkog iz Kragujevca, ali duel Živkovića i Evandra u kaznenom prostoru domaćeg tima ni glavni arbitar, ni sudije u VAR sobi, nisu okarakterisali kao prekršaj.

14:29

25. minut - Kartoni!

Igra se veoma žustro u Humskoj danas, a u roku od samo nekoliko desetina sekundi opomenuti su Partizanovi defanzivci Marko Živković i Mihajlo Ilić. Obojica su prekršaj napravili na protivničkoj polovini.

14:24

20. minut - Stativa!

Izašao je Čolović sam pred Popovića, nakon sjajne asistencije Evandra, ali je pogodio samo stativu. Partizanovi defanzivci izbacili su loptu u korner, zatim se signaliziran ofsajd, a da je Čolović pogodio mrežu Partizanovog gola sigurno bi intervenisala VAR tehnologija.

14:21

18. mintu - Ofsajd!

Pogodio je mrežu iza Raičevića Rikardo Gomeš, ali njegov pogodak nije priznat. Linijski sudija sačekao je kraj akcije, a zatim signalizirao ofsajd koji je potvrdila i VAR tehnologija.

14:16

12. minut - GOL, Kvinsi Menig!

Velika greška odbrane Kragujevčana - iskoristili su je asistent Andres Kolorado i strelac Kvinsi Menig, koji je ispratio kiks Nikole Miličića i loptu zatim rutinski poslao iza leđa Lazara Raičevića.

14:05

2. minut - Evandro!

Odmah prete Kragujevčani, probao je sa distance Evandro koji glumi napadača na ovom meču. Sjajan udarac uspeo je da odbije u korner golman Aleksandar Popović, jedan od najboljih pojedinaca crno-belih ovog proleća.

Samo nekoliko sekundi kasnije videli smo i prvi žuti karton na meču. Stefan Čolović je opomenut zbog grubog starna nad Andresom Koloradom, debitantom u dresu Partizana.

14:03

1. minut - Počinjemo!

Sa nekoliko minuta zakašnjenja, počeo je meč u Humskoj! Partizan je krenuo u prvi napad na meču.

13:50

Sneg u Humskoj!

Utakmica je trebalo da se odigra u nedelju, ali sneg koji je počeo da pada rano ujutru sprečio je fudbalere dva tima da istrče na teren. Ovako je izgledao zavejani stadion Partizana u Humskoj, u trenucima kada je meč trebalo da se igra:

13:35

Debituje Kolorado!

Jedino zimsko pojačanje Partizana danas debituje u crno-belom dresu. Gordan Petrić je odlučio da promeša karte u veznom redu, pa će tandem na sredini terena činiti Hamidu Traore i novajlija Andres Kolorado. Ovako je izgledalo njegovo predstavljanje u Humskoj:

13:20

Službena lica!

Za pravdu će u Humskoj biti zaduženi:

  • Službena lica:
  • Glavni sudija: Tomić Pavle
  • Prvi pomoćnik: Milićević Miloje
  • Drugi pomoćnik: Antić Nikola
  • Četvrti sudija: Bikić Nikola
  • Delegat: Marić Momčilo
  • Kontrolor: Savić Zdravko
  • VAR: Cvetković Jelena
  • AVAR: Ristić Milovan
13:05

Rezervisti!

Partizan: Stevanović, Baždar, Fejsa, Filipović, Jevremović, Jović, Marković, Natho, Pavlović, Saničanin, Šehović

Radnički 1923: Mladenović, Jovanović, Krajišnik, Maksimović, Malić, Milojević, Ponjević, tomović, U. Vidović, Đurić

12:55

SASTAVI!

Partizan: Popović - Živković, Vujačić, Ilić, Urošević - Kolorado, Traore - Dijabate, Pantić, Menig - Gomeš 

Radnički 1923: Raičević - Vlajković, Mitrović, Miličić, Pecelj - M. Vidović, Zorić - Vidosavljević, Evandro, Milunović - Čolović

12:40

Ovako je bilo u Kragujevcu!

Prisetite se pobede Partizana, gola Natha i ostlaih detalja sa meča u Kragujevcu:

Radnički - Partizan 0:1
Izvor: YouTube/Arena sport TV

12:25

Prvi meč!

Fudbaleri Radničkog 1923 i Partizana prvi meč su odigrali 28. avgusta, a gosti iz Beograda slavili su u Kragujevcu uz samo jedan postignut gol. Strelac je bio Bibars Natho u 88. minutu susreta, nakon što su se KRagujevčani fantastično branili tokom čitavog toka utakmice.

12:10

Dobar dan!

Rečeno je da će biti juče, ali nije kad je rečeno nego kad je suđeno. Ovosezonsko 23. kolo Superlige završiće se u ponedeljak, jer je meč Partizana i Radničkog 1923 iz Kragujevca pomeren zbog snega. Još juče postalo je jasno da će termin biti danas od 14 časova, a to će crno-belima biti generalna proba pred Zvezdu i derbi koji je na programu u petak.

Ostnaite uz MONDO i pratite tekstualni prenos susreta.

Ukratko

  • Partizan - Radnički 1:1
  • Juče odloženo zbog snega
  • Poslednji meč 23. kola
učitaj još +