Uživaju

MESIJEVA I SESKOVA SUPRUGA NAPRAVILE HAOS NA INSTAGRAMU: Iz bazena pravo u sneg u kupaćim kostimima! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Antonela Rokuzo i Danijela Siman znaju da se zabavljaju, a delić svog odmora podelile su sa pratiocima na instagramu.

Izvor: Instagram/screenshot/daniellasemaan

Lionel Mesi je osvojio FIFA nagradu za najboljeg fudbalera na svetu, a na svečanoj ceremoniji dodele priznanja pojavio se zajedno sa suprugom Antonelom Rokuzo. Prelepa Argentinka je u Pariz na dodelu nagrada došla nakon odmora na kome je bila sa Danijelom Siman, suprugom Seska Fabregasa. 

Njih dve su se snimile kako iz bazena koji se puši uleđu pravo u sneg, a Siman koja je podelila snimak na svom instagram profilu nije otkrila na kojoj je lokaciji bila zajedno sa Mesijevom suprugom. 

Lionel Mesi i Sesk Fabregas su jako bliski prijatelji još iz vremena igranja za mlađe kategorije u Barseloni, a kada su se njihove karijere razdvojile nastavili su da se druže. Njihove supruge su takođe jako bliske i redovno su viđene zajedno, nekad sa muževima, a nekad kao sada same u provodu. Ovako izgleda Antonela Rokuzo:

Antonela Rokuzo je Lionela Mesija upoznala još kao devojčica, jer je ona sestra jednog od njegovih najboljih prijatelja. U vezi su jako dugo, imaju troje dece, a od pre nekoliko godina su ozvaničili svoju dugogodišnju romansu brakom. Kada je Lionel Mesi sa Argentinom osvojio Svetsko prvenstvo, jedna od prvih čestitki stigla je od Danijele Siman Fabregas.

Supruga Seska Fabregasa Danijela je Libanka, a pre romanse sa španskim fudbalerom imala je jedan brak iza sebe. Zajedno su duže od decenije, a u brak su stupili 2018. godine. Imaju troje dece, dve ćerke i sina, a evo kako izgleda lepa Danijela. 

Zajedno sa Mesijevom suprugom uživala je u bazenu i snegu pre nekoliko dana je njihovo brčkanje napravilo pravi haos na društvenim mrežama. Uverite se sami kako je to izgledalo: