Fudbal

PETORICA SRBA NA DERBIJU I DVE ASISTENCIJE! Vanja primio ČETIRI gola, a Filip i Ivan u centru pažnje!

Autor Nemanja Stanojčić

Filip Kostić i Ivan Ilić upisali su po asistenciju na meču Juventusa i Torina.

Izvor: Profimedia

Gradski derbi i spektakl, Juventus je posle preokreta pobedio Torino - 4:2 (2:2). Čak petorica srpskih fudbalera bila su na terenu u ovom meču, a Filip Kostić i Ivan Ilić upisali su po asistenciju. Na kraju su se ipak radovali oni u crno-belom dresu, dok je Vanja Milinković-Savić četiri puta vadio loptu iz mreže.

Sve je krenulo golom Karamoha već u drugom minutu, bio je to pravi šok za "Staru damu". Onda je u 16. Kostić uzeo loptu, krenuo je u prodor i poslao loptu ka Dušanu Vlahoviću, srpski napadač nije uspeo da je dokači, ali jeste Huan Kvadrado koji je pogodio. Onda je u 43. Ilić uzvratio asistencijom za Sanabriju. Izgledalo je da će "bikovi" na pauzu sa vođstvom, ali je u nadoknadi prvog dela Danilo pogodio na asistenciju Anhela Di Marije.

Onda je u drugom deu usledio potpuni preokret. Prvo je Bremer u 71. pogodio za prvo vođstvo domaćeg tima, a onda je Rabio u 81. zatresao mrežu. Taj pogodak proveravao se nekoliko minuta zbog ofsajda, VAR je potvrdio da je sve bilo regularno. Ovaj meč obeležile su i dve izmene, prvo ulazak i izlazak Nemanje Radonjića, a onda i povratak Pola Pogbe koji je konačno zaigrao posle svih problema sa povredama. Ušao je u 68. minutu. Vlahović je igrao do 86. minuta, zamenio ga je Kin. Na kraju su Kostić i Vlahović slavili protiv Milinković-Savića, Ilića i Radonjića.

Vlahović, Kostić, Ilić i MIlinković Savić
Izvor: YouTube/Arena sport