SJAJNO!

TOLIKO DOBRO DA TREBA DA BUDE NA "ONLYFANS": Potez kapitena Arsenala zbog kog kažu da je najinteligentniji fudbaler!

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte kako se vrhunski snašao kapiten Arsenala i uzeo loptu Evertonu.

Izvor: Arena sport/screenshot

Mnogi su očekivali da će Arsenal posustati i do sada pasti sa prvog mesta na tabeli Premijer lige, ali se ne predaju i još su na čelu kolone. Prethodne večeri odigrali su i odloženi meč protiv Evertona i lako slavili 4:0 (2:0) i sa nova tri - otišli na pet bodova razlike u odnosu na Mančester siti, a ono što će posebno radovati Mikela Artetu je da njegovi igrači uživaju i plešu na terenu.

To je posebno slušaj sa Martinom Edegorom, možda i najboljim fudbalerom Premijer lige ove sezone, koji je postigao gol za 3:0, ali je pažnju javnosti "kupio" sasvim drugačijim potezom...

Ubrzo posle gola kojim je Arsenal i definitivno znao da uzima tri boda, Edegor je na sredini terena pokazao da je majstor fudbala i jedan od najinteligentnijih igrača današnjice. Krenuo je da "ukliza" na ničiju loptu, kao i njegov protivnik Aleks Ivobi, a onda je loptu uzeo desnom nogom i pridigao se neverovatnom brzinom, dok je igrač Evertona i dalje išao u suprotnom pravcu.

Nije dugo trebalo da snimak postane viralan, pa se navijači Real Madrida u komentarima kaju što ga je Zinedin Zidan pustio Martina Edegora u Arsenal, drugi ga upoređuju sa Johanom Krojfom, a treći pak imaju i smisla za humor: "Ovo je toliko dobro da mu je mesto na Only Fansu".

Pogledajte majstorski potez Martina Edegora, kapitena Arsenala: