Sramotno!

MAFIJA UDARILA NA LIONELA MESIJA - 14 METAKA I STRAŠNA PORUKA: Antonelini rođaci žrtve, a čeka se reakcija fudbalera!

Autor Dušan Ninković

Za sada se nije oglasio proslavljeni fudbaler, koji se ničim izazvano našao na udaru.

Izvor: Profimedia/Guest

Najbolji fudbaler svih vremena ima velikih problema u životu. Lionelu Mesiju stigle su strašne vesti iz rodne Argentine, pošto su dvojica razbojnika u noći između utorka i srede ispalila čak 14 metara na prodavnicu koja je u vlasništvu članova familije njegove supruge Antonele. Srećom, žrtava nema, ali je Mesiju ostavljena užasno poruka!

"Mesi, čekamo te. Javkin (gradonačelnik Rosarija, prim. aut.) je narko diler, on te neće zaštiti", poručeno je fudbalskom mađioničaru, a za sada se samo pretpostavlja da članovi mafije pokušavaju da iznude novac od Lionela Mesija. Sa druge strane, navijači su zabrinuti i za njegovo zdravlje jer se bliži reprezentativno okupljanje, a samim tim i povratak Mesija u zemlji prvi put nakon što je sa svojim narodom proslavio svetsku titulu osvojenu u Kataru.

Mesi se za sada nije oglašavao o dešavanjima u Argentini, ali je sigurno i slavni fudbaler zabrinut za situaciju u rodnom gradu. Očekuje se da istraga koja je pokrenuta da rezultate u narednim danima, kada će biti više informacija o tome zašto su se Antonelini rođaci našli na udaru mafijaša. Ovako izgleda Antonela Rokuzo, Mesijeva supruga čiji su rođaci preživeli pravi pakao kada im je pucano na imovinu: