Sećate ga se?

SA PARTIZANOM IGRAO LIGU ŠAMPIONA, SAD SE VRATIO U KLUB: Igor Duljaj preuzeo crno-bele, a on ga NASLEDIO na klupi!

Autor Dušan Ninković

Nekadašnji fudbaler Partizana ponovo će raditi na mestu koje dobro poznaje.

Izvor: MN Press

Nastavljaju se promene u Partizanu - nakon odlaska Gordana Petrića sa mesta šefa stručnog štaba, njegovo mesto na klupi "popunio" je Igor Duljaj, koji je praktično prekomandovan iz filijale. Kako su Partizanovi najveći talenti zbog toga ostali bez trenera, klub iz Humske morao je da reaguje i da nađe novo rešenje. U Zemun stiže nekadašnji fudbaler Partizana Milan Stojanoski! 

U prolećni deo sezone u Srpskoj ligi grupa Beograd "Optičare" će povesti nekadašnji fudbaler koji je dva mandata proveo u Humskoj i u tom periodu osvojio tri titule i jedan kup Jugoslavije, a bio je i deo generacije koju je Lotar Mateus uvek u Ligu šampiona. Između ostalog, Stojanoski je igrao i za Proleter, odnosno Banat iz Zrenjanina, kao i za nekoliko inostranih klubova. Prisetite se njega u dresu Partizana:

Tokom igračke karijere nastupao je kao libero ili kao napadač, a svojevremeno je bio i makedonski reprezentativac. Ukupno je odigrao 26 mečeva za nacionalni tim Makedonije, iako je zapravo rođen u banatskom selu Stari Lec. Nakon igračke karijere koju je završio 2011. godine u Kovačevcu imao je četiri trenerska angažmana, od kojih je najznačajniji bio u ekipi Radničkog iz Pirota.