"ZALEDIO" MITROVIĆA, SAD SE BRUKA ŠIROM EVROPE: Debakl Skota Parkera, preuzeo velikana a dobija šamare od timova sa dna!

Skotu Parkeru nigde ne ide dobro otkako je otišao iz Fulama. Aleksandru Mitroviću je sa druge strane svanulo otkako je Englez otišao iz Londona.

Profimedia

Skot Parker je u Fulamu "zaledio" Aleksandra Mitrovića i prikucao ga za klupu u jednoj od sezona londonskog tima u Premijer ligi, a kada je otišao iz kluba Mitrović je oborio sve golgeterske rekorde Čempionšipa, a onda je postao predvodnik tima koji se trenutno bori za mesto u Evropi. Sa druge strane, Parkeru ne cvetaju ruže. 

Prvo je godinu dana vodio Bornmut sa kojim je očajno počeo ovu sezonu u Premijer ligi i ekspresno je dobio otkaz, a sada očajno radi u Belgiji! Dobio je posao u velikanu, a Klub Briž se verovatno do sada pokajao što mu je dao šansu da radi van Engleske. 

Sada je Briž izgubio 3:0 od Ostendea, tima koji je u zoni ispadanja i bori se za opstanak, a ekipa je pod vođstvom Parkera upisala samo dve pobede uz čak tri poraza i šest nerešenih rezultata. Klub Briž je trenutno tek četvrti na tabeli i Gent, Vesterlo i Standard bi mogli da im se približe nakon kompletnog 28. kola Župiler lige. U Ligi šampiona je Parker praktično izbacio svoj tim iz nokaut faze takmičenja jer je Benfika u prvom meču slavila sa 2:0 i to u Belgiji. Izgleda da ni u Belgiji mudrost Skota Parkera ne donosi rezultate...