Fudbal

VIDIĆ I DŽAJIĆ PRED TV KAMERAMA UOČI IZBORA! Predsednički kandidati FSS gostuju u emisiji na RTS-u

Autor Milutin Vujičić

Dragan Džajić i Nemanja Vidić su jedini kandidati za predsednika Fudbalskog saveza Srbije i o svom programu će govoriti na RTS.

Izvor: MN Press/ATA Images/Antonio Ahel

Fudbalski savez Srbije dobiće predsednika posle skoro dve godine. Na predsedničkim izborima 14. marta biraće se između dva kandidata, dve legende srpskog fudbala - Nemanje Vidića i Dragana Džajića. Njih dvojica su već predstavili svoje timove, a sada će se prvi put pojaviti i na televiziji od kada su predali kandidaturu.

Dragan Džajić i Nemanja Vidić će ovog ponedeljka (6. marta) gostovati u emisji "Oko" na Javnom servisu RTS. Njih dvojica neće istovremeno biti gosti, nego će Vidić predstaviti svoj program u 18.15, a zatim Džajić od 18.40.

U opisu emisije navodi se da će Vidić odgovoriti na pitanje "šta nudi srpskom fudbalu", kako je satavio svoj tim pošto u njemu ima i ljudi koji nisu iz sporta, odnosno na čiju podršku računa u Srbiji i inostranstvu. "Kakva je razlika između srpskog klupskog fudbala koji je on ostavio pre 20 godina i ovoga danas? Šta je bolje, šta je lošije? Kako gleda na rezultat reprezentacije? Šta misli o selektoru Stojkoviću, šta o protivkandidatu za mesto predsednika FSS-a Draganu Džajiću?", navodi se u najavi emisije.

Što se tiče Džajića, sleduju mu slična pitanja: "Zašto mu je sada FSS izazov? Kao čovek koji je igrao na svim bitnim stadionima u regionu, koji i danas gleda utakmice na svim fudbalskim terenima u Srbiji - kako mu izgleda srpski fudbal? Šta su najveći problemi, zbog kojih stvari je optimista? Šta može da uradi u Savezu? Koga bi vodio iz Zvezde, da li u njegovom timu ima mesta i za ljude iz Partizana, na koga računa iz privrede, na koga iz politike? Kako mu deluje sadašnja reprezentacija Srbija, šta misli o svom protivkandidatu Nemanji Vidiću?".