OPA!

VANDA NARA VIŠE NE LIČI NA SEBE! Ostavila Ikardija, promenila imidž, a fudbaler je sad PREKLINJE da se vrati (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Vanda Nara je potpuno promenila imidž i ne liči na sebe.

Izvor: Instagram/wandaicardi/printscreen

Argentinska lepotica Vanda Nara ostavila je fudbalera Maura Ikardija zbog preljube, a potom je odlučila da napravi veliku promenu. Navikli smo da je predstavljamo kao "fatalnu plavušu", međutim novim imidžom sve je iznenadila, kao da je odlučila da okrene novi list u životu... Vanda Nara je sada crnokosa i ima šiške, što je izazvalo brojne komentare na društvenim mrežama, mahom pozitivne.

Mnogi su je uporedili sa slavnom argentinskom glumicom Morijom Kasan, što je kompliment koji se dopao Vandi, pa je možda upravo i ona bila inspiracija sada već bivšoj fudbalskoj agentkinji. Pogledajte kako sada izgleda:

U međuvremenu, spekuliše se da su Vanda i Mauro Ikardi i dalje u vezi, iako su svi mediji pisali da su se i zvanično razveli. Njih dvoje su se razdvojili nakon što je u javnost procurila informacija da je fudbaler bio neveran, da bi se potom mirili, pa svađali i tako u krug...

Privatni problemi uticali su i na formu argentinskog napadača koji je ispao iz tima Pari Sen Žermena i nije bio ni blizu da ode na Svetsko prvenstvo u Kataru, pa je u međuvremenu otišao na pozajmicu u Galatasaraj. Čini se da mu je promena prijala i dobro se snašao u Istanbulu gde je ove sezone postigao devet golova i zabeležio još šest asistencija na samo 13 utakmica. Da je ranije došao, i to bi bilo još bolje.

"Moja žena, moja jedina ljubav, kraljica, majka moje dece... Volim te i voleću te do kraja života, moja kraljice", napisao je nedavno Ikardi i tako pokrenuo priču da su zajedno ili je jednostavno očajan i doziva je nazad.